Samsung Yedinci Nesil OLED Ekran Üretecek!

Rakipleri altıncı nesile dair odaklanadursun, Samsung; yedinci nesil OLED ekranlara geçeceği sinyallerini yavaş yavaş veriyor... The Investor’a göre, önümüzdeki yıl; OLED ekranlarda bir devrim yaratılacak.

Samsung Yedinci Nesil OLED Ekran Üretecek!
Samsung Yedinci Nesil OLED Ekran Üretecek! Ahmet Faik YILMAZ

Samsung, sadece akıllı telefon alanında değil; aynı zamanda donanım alanında da büyük bir dev. Samsung Display adındaki şirketi ile OLED ekran üreten ve tüm dünyada %95 pazar payı bulunan şirketin bugünlerde bu pazar payına yönelik planları mevcut. Elbette, pazar payını arttırmak isteyen Samsung’un 6. nesil OLED ekranları geçtiğimiz aylarda sunduğunu bilmekteyiz ve bu ekranları Apple dahi satın almıştı. Samsung Display’in yepyeni planı ise 7. nesil OLED ekranları çok yakın bir zamanda sunmak.

Katlanabilir OLED!

The Investor’un haberine göre, Samsung önümüzdeki yıllarda telefonların kullanımı için katlanabilir OLED ekranlar üretmeyi planlıyor ve bunu 7. nesil OLED ekran bağlamında sunacak gibi görünüyor. Bunun yanında şirketin çip takılabilir OLED ve 4K ekran teknolojisi ile OLED ekranlar çıkarabileceği de yine detaylar arasında sunulmuş. Uzun yıllardır piyasada lider olan Samsung Display, hiç şüphesiz bunları yapması halinde, büyük bir ivme kazanıp pazarın tamamına sahip olabilecektir.

Siz daha önce Samsung’un bu tarz ekran üretimlerinin olduğunu biliyor muydunuz?

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor