Samsung'a Ait Olan Bixy Artık Kullanılabiliyor

Samsung şirketinin sesli asistanı olarak tanıtılan Bixby şu an içerisinde İngiltere ile birlikte Avustralya, Kanada ve de Güney Afrika ülkesi dahil 200 taneden çok ülkede erişilebilir bir halde.

Samsung'a Ait Olan Bixy Artık Kullanılabiliyor
Samsung'a Ait Olan Bixy Artık Kullanılabiliyor

Samsung şirketinin sesli asistanı olarak tanıtılan Bixby şu an içerisinde İngiltere ile birlikte Avustralya, Kanada ve  de Güney Afrika ülkesi dahil 200 taneden çok ülkede erişilebilir bir halde.

 Şirket, Amazon Alexa ve Apple Siri gibi rakip ürünlerle mücadelesini hızlandırmaya çalışıyor.

Bixby, Samsung'un amiral gemisi Galaxy S8 ile bu yılın başında açığa çıktı. Başlangıçta Güney Kore'de, daha sonra ABD'de mevcuttu. Şimdiyse Samsung, Bixby'yi İngiltere, Avustralya, Kanada ve Güney Afrika gibi 200'den fazla yeni bölgeye taşıyor.

Bixby halihazırda İngilizce ve Korece dillerini destekliyor. Galaxy S8'in sol yanındaki bir düğme, Bixby'nin etkinleştirilmesini sağlıyor. Kullanıcılar Bixby'den bir fotoğraf albümü aracılığıyla arama yapma veya bir kişiye yeni götürülen bir resim gönderme gibi görevleri yerine getirmelerini isteyebilir.

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı Injong Rhee, "Bixby'nin ses özelliklerinin genişletilmesi, Bixby işlevselliğinin devamı için ilk adım. Bixby, gelecekte daha fazla cihazda daha akıllı ve kişiselleştirilmiş etkileşimler ve kesintisiz bağlantılar sunma konusunda öğrenme gücüne sahip olacak." dedi.

Samsung, Bixby'nin zamanla daha fazla ülkede, dil, cihaz ve üçüncü parti uygulamalarda kullanılabileceğini söyledi. Galaxy S8 ve S8+ kullanıcıları, bu telefonlarda özel Bixby düğmesine basarak veya "Merhaba, Bixby" diyerek Bixby'ye erişebilirler. 

Samsung, Galaxy Note 8'i yarın resmi olarak tanıtacak. Biz de ürünü canlı olarak sizlere aktaracağız.
 

samsung bixby sesli asistan
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor