Shazam Windows 10 Desteğini Sonlandırdı!

Microsoft'un son işletim sistemi olan Windows 10 sürekli olarak yeni özelliklerle güncellense de önemli uygulamalar Windows 10'dan çekiliyor!

Shazam Windows 10 Desteğini Sonlandırdı!
Shazam Windows 10 Desteğini Sonlandırdı!

Microsoft'un en çok kullanılan işletim sistemi olan Windows 10 kullanıcılar tarafından sevilse ve kullanılmaya devam etse de uygulama yapımcıları Windows 10 işletim sisteminden çekilmeye devam ediyor. 

Windows Uygulama Kaybetmeye Devam Ediyor!

Microsoft'un gerek Windows Phone gerekse Windows 10 işletim sisteminde olan uygulama sorunu devam ediyor. Microsoft her ne kadar bu anlamda çeşitli önlemler almış olsa da bu sorun uzun süre daha çözülecek gibi görünmüyor. Kullanıcılar bu sorunun çözülmesini beklerken bir uygulama daha Micr​osoft platformuna veda etti. 

Shazam Windows Uygulamasını Kaldırdı!

Son zamanlarda müzik denilince akla gelen ilk uygulamalardan birisi olan Shazan hiçbir neden sunmadan Windows Store üzerinden uygulamasını kaldırıldığını açıkladı. Kullanıcıların artık Shazam'ı Windows Store üzerinden indiremeyecek. Shazam'ın duyurusuna göre Shazam'ın Windows uygulamasını kullanan kullanıcılar uygulamayı kullanabilecek sadece yeni bir güncelleme alamayacaktı ancak pek çok kullanıcı Shazam'ın bu sonlandırma kararının ardından artık Shazam uygulamasını kaldırdıklarını açıkladı. 

Kullanıcıların adını hatırlayamadığı müziği kısa bir süre mırıldanmalarının ardından Shazam kullanıcılara o şarkının adını ve dinlenebileceği platformları sunuyordu. Shazam'ın bu kadarı pek çok Windows kullanıcısını üzecek gibi duruyor. Shazam'ın bu kararı kullanıcıların uygulamaya olan düşük ilgisinden dolayı aldığı düşünülüyor. 

shazam windows 10 microsoft windows phone
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor