Snapchat İçin Harita Özelliği Ekleneceği Açıklandı

Facebook şirketinin agresif kopyalama ile ilgili tekniklerine bir zamandır yenik düşmeye başlayan Snapchat, yeni ekleyeceği özellikleri ile yeniden eski gücüne kavuşabilmenin yollarını aramaya devam ediyor.

Snapchat İçin Harita Özelliği Ekleneceği Açıklandı
Snapchat İçin Harita Özelliği Ekleneceği Açıklandı

Facebook şirketinin agresif kopyalama ile ilgili tekniklerine bir zamandır yenik düşmeye başlayan Snapchat, yeni ekleyeceği özellikleri ile yeniden eski gücüne kavuşabilmenin yollarını aramaya devam ediyor. En son yaptıkları açıklama ise Snap Map modu ile ilgili oldu.

Snapchat uygulamasını satın alamadığından dolayı agresif bir kopyalama politikasını geliştirmiş olan Facebook şirketi, Instagram üzerindeki hikayeler özelliği ile birlikte Snapchat uygulamasını da geride bırakmayı başarmış idi. Lakin Snap Inc. uygulamasının vazgeçmeye hiç bir şekilde niyeti yok gibi çünkü uygulamaya devamlı bir şekilde yeni özellikler eklemeye de ara vermeden devam ediyor.

Snapchat uygulaması şimdi ise Snap Map ismi verilen yeni  bir harita modunu yayımlamış olduğu bir video ile resmi olarak tanıttı. Bu uygulama ile beraber sizinle yer paylaşımı yapmış olan bütün arkadaşlarınızı tek bir harita üstünde Actionmoji şeklinde görebiliyorsunuz.

Bunun sayesinde de arkadaşlarınızın anlık bir şekilde Dünya'nın neresinde olduğunu da görebiliyorsunuz. Hemen sonrasında ise arkadaşlarınızın yayınladığı Actionmoji'sine tıklayıp en son hikayesine göz atabilmektesiniz.

Yayınlanmış olan özel bir habere göre ise  harita üstünde arkadaşlarınıza görünmek isteyip istemediğiniz ile ilgili karar verebileceğinizi  de size yeniden hatırlatalım. Ghost Mode ile birlikte haritada hiç bir şekilde görünmez bir duruma gelebilirsiniz. Harita üzerinde görünmeyi istemeyenler için bu özelliğin çok yararlı olduğunu da belirtmekte yarar var.

snapchat snap map facebook
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor