Sony PlayStation 3'ün Fişini Çekti!

PlayStation 4 ile adından söz ettiren Sony bir önceki oyun konsolu modeli olan PlayStation 3'ün fişini çekiyor. İşte tüm detaylar.

Sony PlayStation 3'ün Fişini Çekti!
Sony PlayStation 3'ün Fişini Çekti!

Ürettiği oyun konsollarıyla adından söz ettiren Sony son oyun konsolu olan PlayStation 4 ile fırtınalar estirmeye devam ederken bir önceki oyun konsolu modeli olan PlayStation 3 ile ilgili bir gelişme yaşandı. 

Japon teknoloji devi Sony son oyun konsolu PlayStation 4 ile birlikte büyük bir başarı elde etmişti. Sonrasında tanıttığı PlayStation 4 Pro modeliyle bu başarısını sürdüren Sony bir önceki oyun konsolu olan Sony PlayStation 3 modelinin fişini çekti. 

PlayStation 3 Çok Sevilmişti!

Bilindiği gibi Sony PlayStation 3 modelini bundan 10 yıl önce tanıtmıştı. Sonrasında PlayStation 3 Slim ve PlayStation 3 Super Slim modellerini kullanıcılara sunmuştu. Sony PlayStation 3 modeliyle birlikte 500 GB dahili depolama alanını sunmuş ve bu özelliğiyle kullanıcıların büyük ilgisini çekmişti. Aradan uzun bir zamanın geçmesinin ardından Sony PlayStation 3 üretimine devam etmişti ancak bugün Sony Japonya'da PlayStation 3 üretimini durdurduğunu ve artık PlayStation 3 üretmeyeceğini açıkladı. 

Sony Bunun Sinyallerini Vermişti!

Sony'nin böyle bir karar alması aslında beklenen bir durumdu. Sony bilindiği gibi bir oyun konsoluna 10 yıl süre veriyor ve PlayStation 3 için Sony'nin tanıdığı bu süre dolmuştu. Bunun ardından Sony PlayStation Now servisine de Sony PlayStation 3 kullanıcılarının erişimini kaldırmıştı. Ve sonrasında Popüler oyun yapımcıları oyunlarını artık PlayStation 3 oyun konsoluna sunmamaya başlamıştı. Sony'nin bu kararının ardından PlayStation 4 satışlarının artması bekleniyor. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor