Sosyal Medya Ağlarında Müzik İndirilebilir Mi?

Beğendiğiniz veya hoşunuza giden bir müziği daha sonra da dinlemek için telefonunuza indirmek istiyorsunuz. Eğer youtube’dan müzik indirmek istiyorsanız mp3 dönüştürücü aracılığıyla bilgisayarınıza indirme gerçekleştirebilirsiniz. Fakat bu yöntem korsan bir kullanımdır ve sizi fazlasıyla uğraştıracaktır. Sosyal medya ağlarında birçok kaynaktan müzik paylaşımı yapılmaktadır. Youtube, spotify, apple music gibi platformlar, müzik dinlemek için en çok kullanılan platformlardır. Yasal olarak bu programları kullanmanız ve kendinize müzik listeleri oluşturmanız yararınıza olacaktır ve sizi yormayacaktır.

Sosyal Medya Ağlarında Müzik İndirilebilir Mi?
Sosyal Medya Ağlarında Müzik İndirilebilir Mi? Tugrul Demir

 Müzik indirme işlemi uzun sürer mi?

            Telefonunuza veya tabletinize müzik indirme işleminiz, müzik dosyalarının boyutunun düşük olması nedeniyle fazla uzun sürmeyecektir. Fakat indirmek istediğiniz müzik sayısına bağlı olarak bu süre değişiklik gösterebilir.

 Müzik dinlemek internet paketini aşırı tüketmeye neden olur mu?

            Dinleyeceğiniz platforma göre değişiklik göstermektedir. Örneğin müzik dinlediğiniz sitede klip de mevcutsa, görüntülerin boyutu da indirme kategorisine dahil olacağı için internet paketinizi daha hızlı tüketmenize neden olacaktır. Sadece müzik kaynağının bulunduğu programları kullanırsanız paketinizi aşırı tüketmeye neden olmamaktadır.

 Sınırsız müzik indirebilir miyim?

            Bu sorunun cevabı sizin telefon veya tabletinizin boyutunda saklıdır. Android cihazlar hafıza arttırma konusunda daha esnek bir kullanım sunarken, iOS işletim sistemine sahip kullanıcılar hafıza arttırma yapamamaktadır. Daha çok müzik indirmek istiyorsanız bilgisayarınıza veya android cihazınıza harici bellek alabilirsiniz.

 Sosyal medya ağlarında müzik indirilebilir mi?

            İndirebilirsiniz. Öncelikle müzik indirmek istediğiniz platformu belirlemelisiniz. Her platformda bulunun şarkıcıların telif statüleri farklıdır ve yasal olmayan denemelerde uyarılarla karşılaşırsınız. Spotify, Deezer, Fizy, Turkcell Müzik, Avea Müzik, TTNET Müzik Apple Music gibi platformlarda kendi listelerinizi istediğiniz başlıklarla oluşturarak daha kolay kullanım sağlayabilirsiniz. Bu platformlar sayesinde yeni çıkan parçalara, çok dinlenenlere ulaşabilir ve daha önce hiç duymadığınız yerli ve yabancı müzisyenleri keşfedebilirsiniz.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor