Sosyal Medyada Yaşlanma Nasıl Yapılıyor? Faceapp nedir?

İnternet hayatımızın her alanına girmiş durumdadır. Cep telefonları ile de vazgeçilmezim oldu diyebiliriz. Her türlü bilgiye ulaşma da olduğu gibi eğlenceli programlar ile de yeterince meşgul etmektedir. İnternet aşırı bir bağımlılık halini de almıştır. Öyle ki artık yediden yetmişe herkes bu yeniçağ teknolojisini kullanabilir hale gelmiştir.

Sosyal Medyada Yaşlanma Nasıl Yapılıyor?  Faceapp nedir?
Sosyal Medyada Yaşlanma Nasıl Yapılıyor?  Faceapp nedir? Tugrul Demir

 

 Teknolojik gelişmeler ışığında internet ağıda her geçen gün kendisini yenilemektedir. İlk çıktığında zor çekmesi, baz istasyonlarının yetersiz kalması birçok mağduriyetlere sebep verse de, şimdiler daha net daha kaliteli kullanabilmekteyiz. Özellikle gsm operatörleri bu gelişme karşısında çok fazla yol kat ettiler diyebiliriz. Tabii ki devlet desteğinin de payı büyük bu gelişmeler karşısında.

 Genç Kesimin İlgi Odağı

 İnternet, genellikle gençler arasında bir eğlence aracı gibi kullanılmaktadır. Online oyunlardan, yazışmalara sohbetlere kadar genç kesimin ilgi odağı olmuş durumdadır. Yenilenen programların yanı sıra yepyeni değişik uygulamalarla da hayranlık uyandırmakta internet. Dünya üzerinde fazlaca internet bağımlılığından söz etmekte mümkündür. Hatta bazen bu aşırılıkta ileri giden gençlerin canlarını bile tehlikeye attıklarını zaman zaman medyadan duymaktayız. Böyle olumsuzlukların yaşanmaması için ailelere büyük sorumluluk düşmektedir. İnternet sağlayıcıları da bu aşırılık konusunda bilgiler paylaşmakta, geliştirilen programlara genç nesilin daha bilinçli internet kullanmalarına katkı sağlamaktadır.

 Eğlenceli Uygulama Programları

 Hiç kuşkusuz ki internet denilince ilk akla gelen sosyal medya uygulamalarıdır. Şuan birden fazla olan bu uygulamalar her kesimin büyük ilgisini çekmektedir. Özellikle sohbet amaçlı olan bu uygulamalar gün geçtikçe kendisini güncelleyerek bu değişiklerle kullanıcılara faklı zevkler yaşatmıştır. Konuşmanın, görüntülü aramaların yanı sıra, canlı yayınlar, değişik temalarla farklılık kazandırmıştır. Emojilerle kalmayan bu uygulamalar yüz ifadesi değiştirme, ortam düzenleme, yaşlanma, cinsiyet değiştirme gibi eğlenceli uygulamalar eklenmiştir.

 Kolaylıkla erişilebilen bu uygulamalar için kullandığınız cep telefonu, tablet ya da cihazınızın bu uygulamalara duyarlı olması gerekmektedir. Özellikle android ya da ıos destekli yazılımların yanı sıra web tabanlı yazılımlara da uygulanabilmektedir. Tabii ki bu kadarla sınırlı değil. Uygulamayı cihazınıza indirmeniz ve bir hesap açmanız lazım. Kişisel bilgilerinizi ve istenilen kriterleri girerek bir hesap sahibi olabilirsiniz. Hesap bilgilerinizi de mutlaka dikkatli girmelisiniz. Özellikle bilmediğiniz, güvenilir olmayan sitelerden rastgele program indirmek, hem bilgilerinizin ele geçirilip kopyalanmasına, hem de cihazınıza virüs girerek zarar vermesine sebep olabilirsiniz.

 Faceapp nedir?

 Eğlenceli bu uygulamaları da kullanmak için bir programa ihtiyaç var. Faceapp denilen bu uygulamalarla çok keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Mesela son zamanlarda internette gezerken bir yaşlandırma programı dikkatinizi çekmiş olmalıdır. Her yaştan kişiyi fotoğraflayarak yaşlandıran bu programı yükleyip kullanabilirsiniz. Faceapp programı ile aynı zaman da saç sakal değiştirmek, kılık değiştirmek, yüz hatlarına makyaj yapmak gibi birçok uygulamayı da kendinize ve sevdiklerinize yapabilirsiniz. Ekran tonunu değiştirme, farklı arka plan oluşturma daha neler neler yapmak mümkündür. Keyifli anları da olsa interneti sınırlı ve bilinçli kullanmak daha doğru olacaktır.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor