Spotify Premium Üyeliklerde Öğrenciler İçin İndirim Kampanyası Başladı

Global müzik dinleme servislerinden bir tanesi olan ve bu alanda liderliği uzun süredir kimselere kaptırmayan Spotify; yurtdışında bir süredir öğrenci indirimi kampanyasını başlatmış, ancak bu indirim herhangi bir biçimde Türkiye’ye yansıtılmamıştı. Bilindiği gibi, doların ülkemizde yükselmesiyle Spotify’da ücretlerinde yükseltme yapmak durumunda kalmış, pek çok insan bu yükseltmeden sonra Spotify’ı kullanmayı bırakıp alternatif servislere yönelmişti.

Spotify Premium Üyeliklerde Öğrenciler İçin İndirim Kampanyası Başladı
Spotify Premium Üyeliklerde Öğrenciler İçin İndirim Kampanyası Başladı Ahmet Faik YILMAZ

Türkiye’de gerek Spotify aile üyeliği, gerekse Spotify bireysel premium üyelik seçeneklerinin; diğer müzik servislerine göre “pahalı” olduğu söylenebilir. Örneğin Apple Music, ülkemizde hâlâ aylık 9,99 TL’ye kullanılabilir durumda. Spotify, bu durumun önüne geçmek ve kullanıcı kaybetmemek için Türkiye’de öğrenci indirimi kampanyasını geçtiğimiz günlerde başlattı. Özellikle öğrencilerin premium üyelikleri çok fazla kullandığı düşünüldüğünde, Spotify’ın bu hamlesinin başarılı olduğu söylenebilir.

Spotify Öğrenci İndirimi Yüzde Kaç Oranında?

Spotify’ın öğrenci indirimi; tam %50 oranında ve premium üyelik fırsatını yarı fiyatıyla aylık olarak edinebilmeniz mümkün. 18 Nisan 2017’de başlayan kampanya ile birlikte; aylık sadece 6,99 TL ödeyerek siz de bir öğrenci olarak Spotify Premium üyeliğe sahip olabilirsiniz. Düşünüldüğünde, diğer müzik servislerine nazaran daha kapsamlı ve daha kaliteli olan Spotify’ın bu teklifi, öğrenciler için biçilmiş kaftan bir hizmet.

Spotify Öğrenci İndirimi Nasıl Kullanılır?

Spotify öğrenci indirimi kullanabilmek için bir yükseköğretim kurumunda “öğrenci” sıfatı ile bulunmanız ve bunu kanıtlamanız gerekiyor. Spotify resmi sitesinden öğrenci bağlantısından “Premium’u edin” butonuna basarak eğer varsa Spotify üye bilgilerinizle giriş yaparak; yoksa kaydolarak Spotify öğrenci indirimi alma adımlarının birincisini atmış olursunuz.

İkinci adım olarak tarafınızdan “yeterlilik belgeleri” istenecektir. Bu belgeler, öğrenci olduğunuzu kanıtlayacak nitelikte belgelerdir ve edinilmesi oldukça basittir. Spotify’da bu adımı da başarıyla atlattıktan sonra, yapmanız gereken tek şey kredi kartınız yahut banka kartınızla ödemenizi geçmektir. 12 Ay boyunca, sadece 6,99 TL’ye siz de Spotify öğrenci indirimi kampanyasından yararlanan bireylerden olursunuz.

Spotify, şartlar ve koşullar kısmında öğrenci indirimi kampanyasının stoklarla sınırlı olduğunu belirtmiş; dolayısıyla kampanyadan yararlanmak istiyorsanız, elinizi çabuk tutmanızda fayda var; aksi durumda, bu fiyata online müzik dinleme servislerinden üyelik alabilmeniz çok zor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor