SSD'lere Zam Kapıda!

Son zamanlarda bilgisayarların olmazsa olmazı olan SSD'lere zam kapıda!

SSD'lere Zam Kapıda!
SSD'lere Zam Kapıda!

Eğer ki bir SSD almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Gelen bilgilere göre kısa bir süre içerisinde SSD fiyatlarına zam kapıda. İşte tüm detaylar. 

Masaüstü bilgisayarlarda ve dizüstü bilgisayarlarda SSD disk kullanımı her geçen yıl artarken artışın bu yıl ve gelecek yıllarda da artacağı düşünülüyor. SSD üreticilerinin verilerine bakacak olursak geçtiğimiz yıl küresel çapta SSD disk kullanan dizüstü bilgisayarların sayısı yüzde 35 gibi rakamlardayken bu yıl bu rakamın yüzde 45'lere ulaşması bekleniyor. Ancak analistler bu beklentilerini açıklarken üreticilerden tedarik edilen SSD'lerin fiyatlarına kısa bir sürede zam geleceğini ve bunun da kullanıcıların SSD kullanan ürünlerin satışını olumsuz etkileyeceğini belirtti. 

Üreticiler SSD'lerin Kapasitesini Düşürecek!

Ünlü analist şirketin olan TrendForce'a göre SSD satışındaki artış devam edecek ancak üreticiler artan fiyatı alıcılara yansıtmamak için farklı yollar deneyecek. Üreticilerin bu fiyat farkını kullanıcılara yansıtmaması için ürünlerinde daha geniş kapasiteli SSD'lere yere vermek yerine 128 GB ve 256 GB'lık ürünlerini dizüstü bilgisayarlarında kullanacak. 

Yaşanılan bu olayların ardından görünüşe göre kullanıcıların SSD tercihleri sıkıntılı olacak. Bakalım ilerleyen günlerde SSD pazarında ne gibi gelişmeler yaşana

 

ssd bilgisayar dizüstü bilgisayar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor