Steam'de PES 2017 İçin Muhteşem İndirim Fırsatı Kullanıcılara Sunuldu

Pro Evolution Soccer serisi evrimin bariz bir göstergesi olarak her geçen sene biraz daha üzerine koyarak devam etti. Şu sıralar FIFA serisiyle savaş haline olan üreticiler yeni özellikleri devreye sokarken PES 2017 indirimi bizlerle buluştu.

Steam'de PES 2017 İçin Muhteşem İndirim Fırsatı Kullanıcılara Sunuldu
Steam'de PES 2017 İçin Muhteşem İndirim Fırsatı Kullanıcılara Sunuldu Ahmet Faik YILMAZ

Yalnızca Steam üzerinden satılmakta olan bu oyunun kesinlikle dikkate alınması gerekiyor. Kampanyanın amacının yalnızca Haftanın indirimi kategorisi olmadığı ise FIFA ile olan mücadeleden anlaşılıyor. Zira 119 TL gibi bir satış rakamından düşerek  29.99 TL 'ye Steam üzerinden oyuncularla buluşması bundan kaynaklanıyor.

Çoğunlukla bu tip devasa indirimlerin 24 saat ya da birkaç günlük olduğunu anlamamız mümkün olabiliyor. Peki ya PES 2017 fiyatı 29,99 TL iken bu fırsatın ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor musunuz? 

Steam üstünden ortalama 30 TL vererek son çıkan PES sürümüne sahip olabilirsiniz. En gerçekçi Pro Evolution Soccer oyununu oynamanın tadı gerçekten çıkacak. Hele de böyle bir fiyat etiketinin bize 30 Mart 2017 tarihine kadar bir haftalığına sunulması kampanyayı özel kılıyor. Bu hafta PES 2017 oyununu resmi olarak oynamak isteyenlerin tamamını indirme kısmında görebilirsiniz.

PES 2017 indirimli fiyatı ile şimdiye kadar satın alınan en ucuz AAA oyun sürümü olabilir. Bu tip indirimler çoğu zaman eski oyunlara ve yeni çıkış yapıp tanınması gereken oyunlara özel tasarlanırken PES 2017 30 TL fiyatıyla göz dolduruyor. Hem serinin en güncel oyunu olup hem de en gelişmiş versiyonun bu kadar ucuz sunulması gerçekten müthiş bir ayrıntı yaratıyor.

pes 2017 pes 2017 30tl pes 2017 indirim konami steam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor