Steve Jobs'un Sesinden Apple'ın iPhone 8 Videosu Ortaya Çıktı

Apple firmasının bu sene 10. Yılının doldurmasından sonra karşımıza çıkartacağı yeni telefonu iPhone 8 merakla beklenmeye başladı. Özellikle firmanın amiral gemi telefonlar listesinde ilk sırada yer alacak olan firmanın bu telefonunda hazırladığı videoda Steve Jobs’a özel bir video klip hazırlaması gündeme bomba gibi düştü.

Steve Jobs'un Sesinden Apple'ın iPhone 8 Videosu Ortaya Çıktı
Steve Jobs'un Sesinden Apple'ın iPhone 8 Videosu Ortaya Çıktı Ahmet Faik YILMAZ

Apple firmasının kurucusu olan Steve Jobs’un sesinin yer aldığı videoda iPhone 8’inde görsellerinin yer alması dikkatlerden kaçmadı.

10. yılına özel olarak çıkartacağı iPhone 8 telefonlarda üst düzey özellikleri bir arada bulundurması beklenen firmanın özellikle iPhone 8 serisinden sonra yeni telefonlarını farklı bir isim ile piyasalara sürmesi bekleniyor.

Firmanın yayınladığı videoda iPhone 8’in konsept görüntülerinin yer almasından sonra Steve Jobs’un anısına birçok görselin yer alması ve Jobs’un sesinden bazı seslendirmelerin bulunması firma çalışanlarının duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Bu tanıtım videosunun basına sızdırılmasından sonra kullanıcıların bu videoyu kısa sürede birçok kez izlemesi aslında iPhone 8’in ne kadar merakla beklendiğini gözler önüne sermektedir.

Eylül veya Ekim aylarının ortalarında kullanıcılarına tanıtılacak olan iPhone 8 hakkında ortaya atılan iddiaların oldukça farklı olması telefona olan rağbetin giderek artmasına neden olmaktadır. Yakın zamanda firmanın iPhone 8 hakkında merak edilen teknik özelikler hakkında bazı açıklamaları yapacağı ve bu detayları kullanıcıları ile paylaşacağı düşünülüyor.

apple iphone 8 steve jobs iphone 8 video
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor