Stjepan Tomas: İstanbul'dan 3 puanla döneceğiz

Stjepan Tomas: İstanbul'dan 3 puanla döneceğiz

Stjepan Tomas: İstanbul'dan 3 puanla döneceğiz
Stjepan Tomas: İstanbul'dan 3 puanla döneceğiz Tugrul Demir

 

 

Stjepan Tomas: İstanbul'dan 3 puanla döneceğizDoğancan İLEK/ RİZE,(DHA)- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, Süper Lig'in 2'nci haftasında oynayacakları Kasımpaşa maçıyla ilgili, 'Kasımpaşa'yı iyi analiz ettik, İstanbul'dan 3 puanla döneceğiz" dedi.Süper Lig'in 2'nci haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya misafir olacak Çaykur Rizespor, maçın hazırlıklarını yapmış olduğu antrenmanla sürdürdü. Mavi-yeşilli ekipte teknik adam Stjepan Tomas, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklama yaptı. Kasımpaşa maçı öncesinde eksikleri olmadığını dile getiren Tomas, "Kasımpaşa'da iyi bir takım. İlk maçı kaybettiler. Bu maça konsantre olacaklar. 1xbet giriş Biz Kasımpaşa'yı iyi analiz ettik. Takımımız iyi çalışıyor. İnşallah bu hafta 3 puanla döneceğiz. Bizim eksiğimiz yok. Meriah geldi; kadroda olacak. İsmael Diomande, İstanbul'da tedavisine devam edecek. Diomande, 2-3 hafta olmayacak" dedi.Transfer çalışmalarına değinen Tomas, "Menajerimiz Yılmaz Bal İstanbul'da uğraşıyor. Bir iki gün içinde yeni transfer bekliyoruz. Bir defans, bir orta saha, forvete bir oyuncu alacağız" diye konuştu.

"MURİÇ 18-20 GOL ATAR"

1xbet Vedat Muriç'i Okan hocayla Rizespor'da çalışırken tanıdığını belirten Tomas "İtalya ligi için şu anda hazır. Bu sene 18-20 gol atar" dedi.

"HAKEMLER ÇOK DİKKAT ETSİNLER"

Maç hakemlerinin dikkat etmesi gerektiğini belirten Tomas, "Pandemi dolayısı ile uzun zaman maç yönetmedikleri için belki hakemlerin performansı düştü. İleriki maçlara çok dikkat etsinler. Biz çok çalışmaktayız, emek veriyoruz yapılan hatalar maçı çok etkiliyor" ifadelerini kullandı. 1xbet

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor