Super Mario Run Android'e Geliyor!

Kısa bir süre önce Android kullanıcıları için çıkacağı söylenen Android için Super Mario Run oyunun ne zaman çıkacağı belli oldu. İşte Super Mario Run'ın çıkacağı tarih!

Super Mario Run Android'e Geliyor!
Super Mario Run Android'e Geliyor!

Nintendo'nun geçtiğimiz yılın aralık ayınca iOS kullanıcıları için sunduğu ve kısa bir süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından oynanılan oyunu Super Mario Run'ın Android işletim sistemi içinde geleceği açıklanmıştı. Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen ne zaman çıkacağı yönünde herhangi bir haber çıkmayan Super Mario Run oyunu ile ilgili Nintendo açıklama yaptı. 

Nintendo'nun yaptığı açıklamaya göre Android kullanıcıların merak ettiği soru cevap buldu. Android işletim sistemi için Super Mario Run oyunu 23 Mart tarihinde Google Play Store üzerinde ki yerini alacak ve Android kullanıcıların indirmesine sunulacak. Bilindiği gibi Super Mario Run oyunu 15 Aralık'ta iOS kullanıcılarına sunulan Super Mario Run oyunu indirme ve gelir rekorları kırmıştı. 23 Mart tarihinde Android içinde çıkacak olan bu oyun ile ilgili Nintendo, Super Mario Run'ın iOS sürümünü oynayan kullanıcılara da müjdeli bir haber verdi. 

Nintendo 23 Mart tarihinde Super Mario Run'ın Google Play Store'da indirmeye sunulmasıyla birlikte oyunun iOS sürümü de yeni bir güncelleme alacak. Oyunun iOS sürümünün 2.0.0'a yükselmesiyle birlikte yeni karakterler eklenecek ve yeni ücretsiz bölümler açılacak. Tüm bu yenilikler Android kullanıcılarına da gelecek. 

Oyunun Android için 23 Mart tarihinde çıkmasıyla birlikte Super Mario Run'ın yeni rekorlar kıracağı kesin. Bakalım 23 Mart tarihinden sonra Super Mario Run cephesinde ne gibi gelişmeler yaşanacak? 

 

super mario run android google play store nintendo ios apple
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor