Surface Book 2 Tabletinin Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu!

Microsoft Surface Book 2 bir önceki modeline göre bir hayli farklı özelliklerinin olacağı ve fiyat konusunda da farklı bir politika izleyecek. Microsoft, Surface Book 2 ile köklerine dönüyor denilebilir.

Surface Book 2 Tabletinin Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu!
Surface Book 2 Tabletinin Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu! Ahmet Faik YILMAZ

Microsoft ilk olarak Surface Book 2’yi tanıttığı zaman bilişim dünyasında küçük bir deprem yaşanmıştı. Çünkü cihazın ekran ve klavyesi birbirlerinden çok kolay bir şekilde ayrılabiliyor özelliğe sahipti. Cihaz bu özelliğiyle hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak işlev görüyordu. Bu özelliği sevenlere kötü bir haberimiz var. Microsoft bu özelliği yeni amiral gemisi Surface Book’ta kullanmayacak.

Digitimes’ın tahminine göre Surface Book 2, Mart sonuna doğru ya da Nisan başında dünya teknoloji piyasasına sürülecek. Şimdiki ikili tasarımın yerine klasik kapaklı model kullanılacak.

Digitimes’ın yayınladığı raporlara bakılacak olursa, Surface Book2 13.5 inçlik bir ekranla üretilecek. Birbirinden ayrılma özelliği kullanılmayacağı için de yaklaşık 1000 dolarlık bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor. Microsoft bir önceki modeli Surface Book için 500 binden fazla sevkiyat gerçekleştirmişti. Fakat satışlar konusunda beklediğinin çok daha fazla altında rakamlarla satışlar gerçekleşti. Bunun nedenini de bu modelin 2-in-1 Surface Pro ile karıştırılmış olması olarak değerlendiriliyor. Bu sefer Surface Book 2 olarak üretilen model diğer modelin aksine sade diz üstü bir bilgisayar olarak üretilecek.

microsoft tablet surface book 2
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor