TransAnatolia, Aksa Enerjisi ile Anadolu turuna başlıyor…

AKSA Jeneratör, 19-26 Ağustos tarihleri arasında İzmir’de başlayıp Samsun’da son bulacak TransAnatolia 2017’nin her anında kesintisiz enerji sağlayacak.

TransAnatolia, Aksa Enerjisi ile  Anadolu turuna başlıyor…
TransAnatolia, Aksa Enerjisi ile  Anadolu turuna başlıyor…

 

Lider jeneratör markası AKSA Jeneratör, Türkiye’nin en zorlu motorsporu organizasyonu olan TransAnatolia 2017’nin enerji sponsoru oldu. Her yıl ağustos ayının son haftası düzenlenen TransAnatolia Rally Raid, bu sene 19-26 Ağustos tarihlerinde katılımcılarına Türkiye’nin bir çok bölgesini yarışarak keşfetme imkanı sunacak. Yedincisi gerçekleşecek olan TransAnatolia 2017’de AKSA Jeneratör, kamp alanlarından yarış parkurlarına kadar ihtiyaç duyulan her yerde kesintisiz enerji sağlayacak. İzmir Fuarı’nda start alacak TransAnatolia 2017, Batı Toroslar üzerinden ilerleyerek Samsun’da sona erecek. AKSA Jeneratör, 2 bin 850 kilometre sürecek yarışta, pilotların ve yarış tutkunlarının heyecanına ortak olacak.

 

AKSA Jeneratör Hakkında:

1968 yılında Ali Metin Kazancı’nın kurduğu elektrikli motor fabrikasıyla üretim yolculuğuna başlayan AKSA, 1984 yılında ilk jeneratörünü üretti ve kısa zamanda elektrik enerjisi temini için makine ve donanım üretimi konusunda uzmanlaşarak, dünyadaki sayılı jeneratör üreticilerinden biri oldu. 1994 yılında Aksa topluluğunun Kazancı Holding adı altında birleşmesi ve yeni organizasyonu ile Aksa Jeneratör bugünkü yapısına ulaştı. Uzun yıllardır Türkiye jeneratör pazarının lideri olan Aksa, 3 kıtada üretim ile 160 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Üretiminin %50’den fazlasını ihraç eden Aksa Jeneratör; İstanbul dışında Çin’de ve Amerika’da bulunan üretim tesisleriyle, Asya, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Amerika’da bulunan 13 ofisi ve 3 Temsilciliği ile küresel sektörde ilk 5 firma arasındadır. Doğal gazlı jeneratörlerin dünyadaki ilk üreticilerinden biri olan Aksa Jeneratör senkron jeneratör projelerinde tartışmasız üstünlüğünü korurken, Ar-Ge yatırımları ile daha düşük yakıt sarfiyatlı, daha düşük ses seviyeli ve çevre dostu jeneratörler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor