TRT 1 yeni yayın dönemine hazır!

Halkın kanalı TRT1, bu sezonda birbirinden iddialı dizileri, başarılı oyuncuları, eğlenceli programları ve kaliteli yapımları ile izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.

TRT 1 yeni yayın dönemine hazır!
TRT 1 yeni yayın dönemine hazır!

Sağlık Bakanlığı’nın katkılarıyla hazırlanan ve Dr.Halit Yerebakan’ın sunduğu ‘Doktor Geldi’ programı hafta içi her gün saat 12.45’te TRT1’de.

 

Türkiye’nin en genç kalp ve damar cerrahisi doçentlerinden, Dr. Halit Yerebakan’ın sunduğu ‘Doktor Geldi’ programında; hasta hikayeleri, pek çok şikâyetin ‘neden kaynaklandığı’ ve gerçekte ‘neyin habercisi’ olduğu ve evde uygulanabilecek sağlık testleri konuşuluyor.

 

 

HAKKINI HELAL ET

 

Başarılı ve deneyimli sunucu Pelin Çift, yepyeni ve farklı bir programla TRT1 ekranlarında yer alıyor. Pelin Çift, TRT1 ekranlarında canlı olarak yayınlanan ‘Hakkını Helal Et’ programı ile yüreklere dokunan hikayeleri ekrana taşıyor! ‘Hakkını Helal Et’, hafta içi her gün 16.45’te TRT1’de.

 

Programcı ve haberci geçmişiyle adından söz ettiren Pelin Çift, sunuculuğunu üstlendiği ‘’Hakkını Helal Et’’ programı ile TRT1 gündüz kuşağında, hayatı güzelleştiren, insanı değerli kılan ve yüreklere dokunan hikayeleri ekrana taşıyor.

 

Deneyimli sunucu Pelin Çift, programda kırgınlıkları gidermek, parçalanmış aileleri birleştirmek ve yıllardır süren büyük anlaşmazlıklara son vermek için geçmişle yüzleşip helalleşmek isteyenlere fırsat veriyor. Hakkını Helal Et programı ayrıca ünlü isimlerin de yaşadıklarına, daha önceden hiç duyulmamış hikayelerine de yer veriyor.

 

 

BİR YASTIKTA KOCAYALIM

Hafta içi her gün saat 15.00’da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak “Bir Yastıkta Kocayalım” Aile Danışmanı Serdar Vatansever’in yönlendirme ve ipuçlarıyla eşler arasındaki iletişim problemleri, ailelerin evliliklere müdahalesi, mutluluğun formüllerini gibi konuları ekrana getiriyor.

 

Gerçek hayat öykülerinden yola çıkılarak hazırlanan program, ‘Evlilik nedir?’, ‘Bu önemli birliktelik sevgiyle, saygıyla, sabırla yıllarca sürer mi?’, ‘Neden zamane evlilikleri bu kadar çabuk sonlanıyor?’, ‘Neden boşanmalar bu kadar artıyor?’ gibi sorulara cevap arıyor.

 

 

Programlar

PELİN ÇİFT İLE GÜNDEM ÖTESİ

 

 

TRT 1’de Çarşamba gecelerinin vazgeçilmezi olan ‘Pelin Çift ile Gündem Ötesi'nde tarihin en tartışmalı konuları masaya yatırılıyor.

 

Pelin Çift’in sunduğu Gündem Ötesi, Her Çarşamba akşamı 22.30’da ilgi çekici konuları ve uzman konuklarıyla bildiğinizden fazlasını TRT1 ekranlarına taşıyor.

 

 

 

 

ENİNE BOYUNA

Türkiye ve dünya gündemine yüzeysel değil, derinlikli bir bakış sunan, zamanın ruhunu yakalayan gerçek analizler ile olayların arka planına ışık tutan program ‘Enine Boyuna’ her Pazar günü 11.50’de TRT1’de.

 

İsmet Berkan, Prof Dr. Burhanettin Duran ve Doç. Dr. Fahrettin Altun ile Türkiye ve Dünya gündemi Enine Boyuna'da masaya yatırılıyor.

 

 

 

Diziler

KALK GİDELİM

 

 

TRT1, yeni sezona iddialı yapımlarla giriş yapıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı senaryosu ile dikkat çeken komedi dizisi ‘Kalk Gidelim’ çok yakında TRT1’de!

 

Kış akşamlarında ailecek vakit geçirmek isteyenlere birbirinden farklı dizi ve program keyfi sunan TRT1, yeni yayın dönemine yeni bir aile dizisi ile merhaba demeye hazırlanıyor.

 

Yapımcılığını STAFF Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hatice Memiş’in yaptığı, hikayesi Güliz Kuçur’a ait olan, senaryosu Baykut Badem’in ve ekibinin kaleme aldığı ‘Kalk Gidelim’ dizisi çok yakında izleyici ile buluşacak.

 

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Yavuz, Füsun Kostak, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, Ece Aydemir, Sena Çakır, Pelin Şahin ve daha birçok oyuncunun yer aldığı Kalk Gidelim, oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

 

YALAZA

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav’ın gerçekleştirdiği, başrollerini Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir’in paylaştığı ‘Yalaza’ dizisi, her Cumartesi günü 20.00’da TRT1’de.

 

Birbirinden farklı ve ses getirecek yapımlarla yeni sezona giriş yapmaya hazırlanan TRT1, yeni yayın dönemine ‘Yalaza’ dizisiyle merhaba dedi. Deneyimli ve güçlü oyuncu kadrosunun yer aldığı dizi Sakarya’nın Taraklı ilçesindeki tarihi mekanlarda çekiliyor.

 

Yalaza kültürünün kendine has esprili anlatım tarzına yer veren ve sıra dışı eğlenceli bir hikâye olan dizi, deneyimli ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan ve pek çok başarılı oyuncu dizide rol alıyor.

 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD

Geçtiğimiz sezon ekranlara damgasını vuran, ES Film’in yapımcılığını üstlendiği dev prodüksiyon “Payitaht Abdülhamid”, her Cuma akşamı saat 20.00’da TRT1’de izleyici ile buluşuyor.

 

Yenilenen dev kadrosu, muhteşem yeni mekânların eklendiği görsel dünyası ve tarihin tozlu sayfalarının aralanacağı yeni bölümleri ile bu sezon da ekranlarda Payitaht Abdülhamid rüzgârı esmeye devam edecek.

 

Emre Konuk’un yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Ayça Mutlugil ve Hale Çalap’ın yazdığı Payitaht Abdülhamid’de yine çetin bir mücadele ve Sultan Abdülhamid’in tahttaki son 13 yılına damgasını vuran olaylar zinciri heyecanı dorukta tutacak.

 

Sultan Abdülhamid ve ailesi her yönden düşmanlarla çevrilmiştir. Kimi görünür, kimi görünmez düşmanlarla Abdülhamid’in mücadelesi yeni bölümlerde de nefesleri kesecek.

 

Bu yıl dev oyuncu kadrosunda da yenilikleri ile dikkat çekecek Payitaht Abdülhamid’de başrollerde yine Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker(Bidar Kadın Sultan), Hakan Boyav (Mahmud Paşa), Selen Öztürk (Seniha Sultan), Saygın Soysal (Theodor Herzl), Ezgi Eyüboğlu (Ahsen), Can Sipahi (Şehzade Abdülkadir), Bahadır Yenişehirlioğlu (Tahsin Paşa), Gözde Kaya (Hatice Sultan), Duygu Gürcan (Naime Sultan), Eren Hacısalihoğlu (Kemalettin Paşa), Ali Nuri Türkoğlu (Emanuel Karaso), Kaan Turgut (Sabahattin), Elif Özkul (Fehime Sultan), İbrahim Kendirci (Yusuf), Aydın Sigalı (Osman Paşa), Fatih Sevdi (İzzet Paşa), Zeynep Ozan (Zülfet Kalfa)’ın paylaştığı Payitaht Abdülhamid’e ikinci sezon ile yeni isimler dâhil olacak ...

 

Payitaht Abdülhamid’in geniş kadrosunun içinde yer alacak bu yılın yeni transferleri arasında ise: Volkan Keskin (Murad), Taner Ertürkler (Selim Paşa), Cemre Baysel (Firuze), Nik Xhelilaj (Marco), Kevork Malıkyan (Parvus), Hacı Ali Konuk (Aşçı Fadıl), Güzide Arslan (Dilşat), Leya Kırşan (Güzide), Yusuf Aytekin (Söğütlü Osman), Mehmet Sabri Arafatoğlu (Şeyhulislam), Ercüment Fidan (Lord William) gibi TV dünyasının sevilen oyuncuları yer alıyor...

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL

Türk televizyon tarihinin “Diriliş Ertuğrul” destanı, dördüncü yılında da drama, teknik mükemmellik ve zengin prodüksiyonuyla seyircilere her hafta Çarşamba günü saat 20.00’da gerçek seyir zevkini sunmaya devam ediyor.

 

Proje tasarım, yapım ve senaristliğini Mehmet Bozdağ, yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı Diriliş Ertuğrul; dördüncü sezonunda da yepyeni mekanlar, birbirinden çarpıcı karakterler, haftalık bir dizide görmeye alışık olunmayan savaş sahneleriyle izleyiciyle buluşuyor.

 

Her sezon oyuncu kadrosuna yeni isimleri katan Diriliş Ertuğrul; Burak Hakkı ve Cemal Hünal’dan sonra yeni sezonda da Aslıhan Güner, Gürbey İleri, Levent Sülün, Arda Öziri, Ertuğrul Postoğlu ve diğer yeni oyuncularla kadrosuna güç katmaya devam ediyor.

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor