TRT 1’in Yeni Dizisi ‘Yalaza’, 16 Eylül Cumartesi Günü İzleyiciyle Buluşuyor!

Ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav ve mizah dünyasının usta ismi Hasan Kaçanı bir araya getiren ‘Yalaza’ dizisi, 16 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de TRT1’de izleyici ile buluşuyor!

TRT 1’in Yeni Dizisi ‘Yalaza’, 16 Eylül Cumartesi Günü İzleyiciyle Buluşuyor!
TRT 1’in Yeni Dizisi ‘Yalaza’, 16 Eylül Cumartesi Günü İzleyiciyle Buluşuyor!

TRT1 yeni yayın dönemine iddialı yapımlarla giriyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken TRT1’in yeni dizisi “Yalaza” 16 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de TRT1’de izleyiciye merhaba diyecek.

 

Osman Sınav ve Hasan Kaçan birlikteliği ile ortaya çıkan ‘Yalaza’, alışıldık Anadolu dizilerinden farkını, özgün anlatımıyla ortaya koyuyor.

 

Yalaza, konusu ve karakterleri ile diğer Anadolu dizilerinden farklı!

‘Yalaza’ dizisi, Adapazarı Taraklı’da doğup büyümüş beş çocuk babası, dört yetişkin kızı, afacan küçük oğlu ve evin etrafında kasap kedileri gibi dolanan damat adayları dışında pek bir sıkıntısı olmayan İbrahim’in hikayesini anlatacak.

 

Yalaza’da güler yüzlü, sevecen bir Anadolu insanı, ibrahim var. Aşkla mantık arasında kalmış İbrahim, zaman zaman bunalıp dünyadan el etek çekmeyi düşünse de, her şeye rağmen seven, hayatı seçen, tevekkül eden, pozitif kişiliğiyle dikkat çekiyor. Yalaza kültürünün kendine has esprili anlatım tarzına yer veren dizi, sıcak ve tarihi kasaba görüntüleriyle de izleyiciyi ekranların başına kilitlemeye hazırlanıyor.

 

Yalaza, usta oyuncu kadrosu ile Cumartesi günü TRT1’de!

İlk bölümü 16 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak dizisinin oyuncu kadrosunda; Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Erol Aksoy, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Gamze Karaduman, Merve Erdoğan, Lalizer Kemaloğlu, Ergül Miray Şahin, Mert Carim, Tibet Tursun, Kerem Muslugil, Ercü Turan, Zeynep Gülmez, Gizem Koçer, Erdal Cindoruk, Elif İnici, Batuhan Aydar, Özkan Ayalp, Ömer Gecü, Eray Ayaz, Eylül Naz Özgen gibi isimler bir araya geliyor.

 

 

 

Yalaza Ne Demek?

Yalaza, Adapazarı Taraklı’ya özgü bir anlatım sanatı. Günümüz tabiriyle birini ‘işletmek’ de denilebilir. Canı sıkılan, bezgin kişilerin yüzünü güldüren yalaza, zor zamanların da sığınağı. Yalaza, deyim yerindeyse insanı uyandıran, daha özenli ve duyarlı olmaya davet eden adeta toplumsal bir sanat.

 

KÜNYE

Yapım: Osman Sınav

Senaryo:Hasan Kaçan- Uğur Kaçan- Sadettin Tolan-Eda Tezcan- Makbule Kosif

Yönetmen: Osman Sınav, Mehmet Bahadır Er, Yücel Hüdaverdi

 

 

Oyuncu Kadrosu: Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Erol Aksoy, Gamze Karaduman, Merve Erdoğan, Lalizer Kemaloğlu, Ergül Miray Şahin, Mert Carim, Tibet Tursun, Kerem Muslugil, Ercü Turan, Zeynep Gülmez, Gizem Koçer, Erdal Cindoruk, Elif İnici, Batuhan Aydar, Özkan Ayalp, Ömer Gecü, Eray Ayaz, Eylül Naz Özgen

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor