Türk Girişimcilerin Geliştirdiği Misafir Etkileşim Platformu WeBee Aceler@Tech Portugual’da Finalde!

Türk Girişimcilerin Geliştirdiği Misafir Etkileşim Platformu WeBee Aceler@Tech Portugual’da Finalde!

Türk Girişimcilerin Geliştirdiği Misafir Etkileşim Platformu WeBee Aceler@Tech Portugual’da Finalde!
Türk Girişimcilerin Geliştirdiği Misafir Etkileşim Platformu WeBee Aceler@Tech Portugual’da Finalde! Tugrul Demir

Türk girişimciler tarafından geliştirilen ve temassız otelcilik uygulamalarında ülkemizde pazar lideri konumundaki platform WeBee, turizm ve teknoloji hızlandırma programı Aceler@Tech Portugal’da finale kaldı. 

Turizm sektöründe yenilikçi, teknoloji bazlı ve iddialı fikirlere dayalı yeni işletmeler yaratmayı ve geliştirmeyi amaçlayan Aceler@Tech Portugal programına tüm dünyadan 300’den fazla turizm alanında teknoloji hizmeti veren şirket katıldı.  3 haftalık program sonunda yapılan değerlendirmede, Türkiye’de temassız otelcilik alanında pazar lideri olan WeBee, ilk 20 firma arasına kalarak ürününü Portekiz turizm pazarında da geliştirmeye hak kazandı. 

Misafir memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için otelciler ve konuklar arasında dijital bir köprü oluşturan misafir etkileşim platformu WeBee, otel sahiplerinin iletişimini, pazarlamasını ve otel personelinin iş akışını dijitalleştirerek hayatlarını kolaylaştıran bir iş modelini benimsiyor. WeBee, finale kaldığı Aceler@Tech Portugual programı ile, Portekiz turizm ve teknoloji pazarındaki mentör, girişimler ve söz sahipleri ile aynı ekosistemde yer alarak birlikte çalışma imkanına sahip olacak.

WeBee, Aceler@Tech Portugal Programı Kapsamında artık Portekiz Pazarında:

Program, turizm ve seyahat alanlarında ekonomik, sosyal ve çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlayan inovasyon projelerinin geliştirilmesini desteklemeyi, sektördeki şirketlerin geleneksel işletim modellerinden ileri teknoloji ve süreçlere geçmesine yardımcı olacak yeni teknolojiler ve yöntemler eklemeyi amaçlıyor. Programı organize eden kurumlar arasında Acredita Portugal ve Turismo de Portugal da bulunuyor. Aceler@Tech Portugal programı kapsamında finale kalan platformlara ürünlerini Portekiz turizm pazarında tanıtma, geliştirme ve iş ortaklıkları kurma imkanı tanıyor. Bu süreçte Portekiz turzim ve teknoloji pazarında etkili firma yöneticileri, mentorlar ve girişimciler ile bir araya gelecek olan WeBee Platformu her aşamada misafir deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor.

WeBee platformu 2019 yılında turizm sektöründe en başarılı otel ve tur şirketlerine ödüller veren İngiliz firması Travel and Hospitality Awards (THA) tarafından, Avrupa’da Yılın Misafir Etkileşim Çözümü Ödülü’ne layık görüldü. Ardından 2020 yılında da Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü’nün (UNWTO) düzenlediği “Turizmi Şifalandıran Çözümler” yarışmasında WeBee, Avrupa’daki en başarılı 6 çözümden biri seçilmişti.

WeBee Hakkında:

Türkiye’nin ilk mobil yazılım firması olarak 21 yıldır mobil çözümler üreten Done İletişim ve Bilgi Sistemleri A.Ş.’nin 2016 yılında konaklama sektörü için geliştirdiği platform WeBee, 12 dil desteği ile 21 ülkede kullanıyor. WeBee, kusursuz çözümleri ile otellerin müşterilerine mükemmel bir misafir deneyimi yaşatmasına yardımcı olan  360 derece bir müşteri deneyimi platformudur. WeBee’nin uluslararası ödüllü platformu sayesinde tek bir platform üzerinden otelciler müşterileri ile arasında iletişim bağını kuvvetlendirir, sadık müşteri kitlelerini arttırır, online servis siparişleri ve oda yükseltmeleri ile yeni gelir kaynakları yaratmalarına yardımcı olur ve online işlemler ile temassız alanlar yaratır.

WeBee’nin kullanıcı dostu, tamamen müşterinin isteklerine göre uyarlanabilen platformu otelcilerin ihtiyaçlarından beslenerek; kendi aralarındaki ve müşterileri ile olan iletişimlerini, pazarlama süreçlerini ve kapsamını, günlük iş akışını ve tüm bunlardan edindikleri büyük datayı anlamlı ve raporlanabilir hale çevirerek onların hayatını kolaylaştırmak üzerine kurgulandı. WeBee otelciler ve müşterileri arasında anlamlı ve kusursuz işleyen bir dijital köprü kurar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor