Türk Telekom Prime’dan kat kat yaz fırsatları

Türk Telekom’un ayrıcalıklı hizmetler sunan markası Türk Telekom Prime, ‘’Kat kat hayat” mottosu ile yeni döneminde müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunmaya yaz mevsiminde de devam ediyor. Türk Telekom Prime, yaza özel Bodrum ve Çeşme’de özel fırsatlar sunarken Four Seasons Bosphorus, Hillside ve Dalyan Club bünyesinde Prime müşterilerine özel fiyatlarla hizmet alma imkânı da sağlıyor.

Türk Telekom Prime’dan kat kat yaz fırsatları
Türk Telekom Prime’dan kat kat yaz fırsatları Tugrul Demir

Türk Telekom Prime müşterileri Çeşme ve Bodrum’un en popüler plajlarında yüzde 50 indirim imkânına sahip oluyor. Primelılar, Four Seasons Bosphorus ve Dalyan Club’ta yıldızların altında açık hava sineması keyfi ayrıcalığına da sahip olacak.

Türkiye’nin lider iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom’un ayrıcalıklı hizmetler sunan markası Türk Telekom Prime, kat kat hayat mottosu ile birçok özel teklif ve ayrıcalıklı hizmeti, müşterilerine sunmaya devam ediyor. Yenilenen yüzü ile Türk Telekom Prime, yeni dünyasının tüm ayrıcalıklarını bu yaz da müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. İhtiyaç duydukları her an müşterilerinin yanında olan Türk Telekom Prime, bu kapsamda Prime müşterilerine kat kat indirim ve ayrıcalık sunuyor.

Türk Telekom Prime müşterileri sıcak yaz günlerinde Bodrum ve Çeşme’de popüler plaj giriş ve konaklama hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabiliyor. Prime müşterileri, Bodrum’da Xbeach ve Kumm Beach, Çeşme’de Spiaggia Grande, Fly-inn Beach ve Madeo Beach girişlerinde hafta içi ve hafta sonu yüzde 50 indirim imkânı buluyor. Çeşme Before Sunset’te ise Pazartesi – Perşembe günleri arasında yüzde 50 indirimle tatilin tadını çıkarıyor.

Türk Telekom Prime müşterilerini konaklamada da indirimler bekliyor. Bodrum’da Kuum Otel ve Bella Sombra Otel konaklamalarında yüzde 10 indirim uygulanırken, Çeşme’de Before Sunset Bungalows hafta içi konaklamalarında yüzde 25 indirim, hafta sonu konaklamalarında ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

Prime müşterileri, Türk Telekom Prime Lounge’da ikram edilen frozen ile serinlerken, ücretsiz Gopro kiralaması da yapabiliyor.

Spor ve SPA keyfi Prime ile ayrıcalıklı yaşanır

Prime Yaz ayrıcalıkları kapsamında, Dalyan Club’tan alınacak tenis eğitimlerinde Türk Telekom Prime müşterilerine yüzde 25 indirim imkânı sunuluyor. Primelılar Dalyan Club’ta yüzde 50 indirimli havuz keyfi yaşıyor.

Türk Telekom Prime müşterileri Hillside Beach Club Sanda Spa’da yüzde 10 indirimli olarak keyfine keyif katabilme şansı elde ederken, Hillside City Club spor üyeliklerinde yüzde 20 indirimle formlarını korumaya devam ediyorlar. Primelılar, Etiler ve İstinye’deki Sanda Spa’da yüzde 15 indirimden de yararlanabilecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor