Türkiye Drone Ligi İle Drone Yarışları Başlıyor

Ülkemizde TEKNOSA'nın sponsorluğuyla droneların yarışacağı Türkiye Drone Ligi yarın yapılacak. Yüzlerce dronenun yarışacağı etkinlik nefesleri kesecek gibi.

Türkiye Drone Ligi İle Drone Yarışları Başlıyor
Türkiye Drone Ligi İle Drone Yarışları Başlıyor Ahmet Faik YILMAZ

Teknolojinin hızla geliştiği ve yaygınlaştığı günümüzde insansız hava iletişim ve görüntüleme aracı olarak bilinen dronelar kullanım alanı yönünden oldukça yararlı etkileri kullanıcısına sunuyor. Dünyanın birçok ülkesinde son yıllarda yapılmaya başlayan drone yarışları ülkemizde de Türkiye Drone Ligi olarak 11 Mart Cumartesi günü saat 13:00 - 20:00 aralığında yapılacak.

KüçükÇiftlik Park'ta yapılacak olan drone yarışları ile Türk yarışmacıların bu alanda bilgi ve becerisini geliştirmek ve uluslar arası arenada daha sonra yapılacak bu tür etkinliklere hazırlamak amaçlanıyor. Yapılacak olan etkinlikle birlikte drone sporlarının yaygınlaştırılması planlanıyor.

Türkiye Frone Ligi yarışlarının ilk etabında Mini Quad olarak bilinen dronelar yarışacak. Bu yarışlarda katılımcıların ayrıca eğlenebilmesi adına bazı sahne şovlarına da yer verilecek. Dj Tarkan, Kimmy Baxter ve Fermanz partide kişisel şovlarını sergileyecekler.

TEKNOSA mağazaları sponsor olduğu TDL yarışları amacıyla 9-12 Mart arasında geçerli drone ile ilgili ürünlerine ekstra %10 gibi bir indirim yaptı.

drone teknosa türkiye drone ligi drone yarışları
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor