Twitter, 24 Saat Canlı Yayın İçin Bloomberg İle Ortak Olacak

Twitter hakkında gelen son bilgilere göre şirket Bloomberg için bir konuda iş ortaklığı yapacak. İş ortaklığı ise kesintisiz yayın akışı üzerine oluyor. İşte Twitter ve Bloomberg hakkında tüm detaylar...

Twitter, 24 Saat Canlı Yayın İçin Bloomberg İle Ortak Olacak
Twitter, 24 Saat Canlı Yayın İçin Bloomberg İle Ortak Olacak Ahmet Faik YILMAZ

Geçtiğimiz gün Wall Street Journal, Pazar günü yapmış olduğu bir haberle Twitter Inc'nin kesintisiz yayın yapacağı ve televizyon haber servisi konusunda Bloomberg Media ile el sıkışacağını belirtti. Konu hakkında gelen diğer detaylarda ise DSJ, adında adlandırılması ve sonbahar zamanı aktif bir şekilde hizmet vermesi planlanan kanalın Pazartesi günü bildirileceği ortaya çıktı.

Twitter hakkında açık konuşmak gerekirse şirketin gelişimi ilk yıllara nazaran son yıllarda ciddi bir düşüşe geçmiş durumda. Bu durumun farkında neredeyse tüm kullanıcılar olurken, şirketin ciddi bir şekilde ayakta durması için bazı konularda adımlar atması en başından beri gerekliydi. Böylelikle yayıncıları ikna edebilmesi adına altyapısını çok daha fazla güçlendirmeye yönelik çalışmalar yapacağını ifade etti.

Bu konuda ilk çalışmaları ise kesintisiz canlı yayın üzerine oldu. Twitter kullanıcıları platformuna çekmek ve çok daha fazla dikkat çekmek adına bu güncellemeyi yaparak kullanıcıları çekmeyi düşünürken, diğer platformlara göre bazı yenilikler sunmaşı elbette şart.

Bakalım şirketin Bloomberg ile el sıkışmasından sonra ne gibi yenilikleri kullanıcılara sunacak ve diğer platformlara karşı önde olabilmek adına neler yapacak bekleyip göreceğiz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor