Twitter Yeni Güncellemesi İle Artık Para Kazandıracak

Twitter isimli sosyal medya devi, Çarşamba gününde başlamış olan bir güncelleme ile birlikte Periscope uygulaması üstünden canlı yayın gerçekleştiren kullanıcıların para kazanmaya başlayacak olduklarını açıkladı.

Twitter Yeni Güncellemesi İle Artık Para Kazandıracak
Twitter Yeni Güncellemesi İle Artık Para Kazandıracak

Twitter isimli sosyal medya devi, Çarşamba gününde başlamış olan bir güncelleme ile birlikte Periscope uygulaması üstünden canlı yayın gerçekleştiren kullanıcıların para kazanmaya başlayacak olduklarını açıkladı. Google şirketinin video hizmetlerinden YouTube ile rekabet edeceği belirtilen bu güncelleştirmenin maksadı ise internet üzerindeki yeni yetenekleri keşfedebilmek.

 Twitter şirketinin bünyesinde yer alan canlı yayın hizmetlerinden Periscope üstünden kullanıcılar, artık sanal bir para birimi olarak satın alabilecekleri türlü kalpleri izlemiş oldukları yayıncılara da gönderebilecekler.

175 dolar tutarında kalp yollanmış olan yayıncılar ise '‘süper yayıncı’' ünvanını almaya hak kazanacak ve kde kazançlarını nakite çevirebilme hakkı olacak.

Twitter ayrıca, ücretlerin ve de  ödeme işlemlerinin hemen sonrasında yayıncıların geriye kalmış olan gelirin yaklaşık olarak %70'lik kısmını alacak olduğunu duyurdu. Fakat kendisinin bu uygulama üstünden edineceği gelirin ise tam olarak ne olacağını açıklamaya hiç bir şekilde yanaşmadı. 

Periscope mühendisi  olan Sara Haider ise; ''Maksadımız tüm yayıncıların bu uygulama üstünden para kazanabilmesidir'' ifadelerine yer verdi..  Canlı yayın izleyicilerinin sayısını açıklamamış olan Twitter ise, 2015 senesi içerisinde başlatmış olduğu Periscope uygulamasının, 2017 senesinin ilk üç ayı içerisinde 77 milyon saat süren canlı yayın akışına ev sahipliği yaptığını da söyledi. 

İlk önce yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan kullanıcılara sunulacak olduğu belirtilen özellik, çok yakın bir zamanda öteki ülkelere de getirilmiş olacak. 

 

 

 

 

 

 

twitter periscope para kazanma
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor