Twitter'dan iPhone Kullanıcılarına Özel Güncelleme Yayınlandı

Özellikle 16GB depolama seçeneği bulunan iPhone modellerinin yetersiz disk sorunlarını büyük ölçüde çözecek güncelleme Twitter'dan geldi.

Twitter'dan iPhone Kullanıcılarına Özel Güncelleme Yayınlandı
Twitter'dan iPhone Kullanıcılarına Özel Güncelleme Yayınlandı Ahmet Faik YILMAZ

Twitter, 16GB iPhone modellerini kullanan kullanıcılara özel olarak yeni bir güncelleme yayınladı. Depolama alanı konusunda oldukça büyük sıkıntı yaratan 16GB iPhone modelleri, özellikle sosyal medyayı etkili biçimde kullanan kullanıcılar için daha fazla sorun oluşturuyordu. Twitter kullanıcılarının inceledikleri içeriklerin cache olarak akıllı telefonlarda saklanması zaten yetersiz disk sorunu yaşayan iPhone 16GB kullanıcılarının oldukça canını sıkıyordu.

Sosyal medya mikro blog sitesi Twitter, özellikle 16GB iPhone kullanıcılarının yetersiz disk sorunlarını kendi açısından yayınladığı güncelleme ile çözmeye odaklandı.

Twitter'ın 6.7.31 numaralı güncelleme paketi sayesinde artık önbelleğe alınmış olan Twitter içeriklerini iPhone'unuzdan silebilmeniz çok basit. Uygulamanın "Ayarlar" bölümünden önbellekte bulunan dosya ve veriler kolaylıkla silinebiliyor.

Yayınladığı güncelleme ile birlikte yetersiz disk sorunu yaşayan kullanıcılar için kendisine ait sorunu ortadan kaldırmış olan Twitter'ın bu özelliği Android kullanıcılarına getirip getirmeyeceği henüz net değil.

twitter iphone 16gb iphone yetersiz disk twitter güncelleme
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor