Uber İçerisinde Harika Bir Yenilik

Uber platformu için yeniliklerde aralıksız bir şekilde eklenmeyi sürdürüyor.

Uber İçerisinde Harika Bir Yenilik
Uber İçerisinde Harika Bir Yenilik

Uber platformu için yeniliklerde aralıksız bir şekilde eklenmeyi sürdürüyor. Son yapılmış olan açıklamayla beraber akıllı telefonu bulunmayan veyahut kullanamayan kişilerde Uber çağırılabilecekler.

Uber uygulaması için geride bırakmış olduğumuz son birkaç ayın fazlası ile zorlu geçtiğini  de söylemek olanaklı. Daha geçmiş olduğumuz hafta içerisinde şirketin CEO'su  görevindeki Travis Kalanick görevinden ayrılmış olduğunu açıklamıştı. Lakin bu hafta ise Uber yepyeni bir özelliği ile karşımıza çıkabilmesini de bildi.

Uber platformuna yeni eklenmiş olan bir özellik sayesinde artık o an içerisinde akıllı telefon kullanabilmesi olanaklı olmayan bir tanıdığınıza Uber çağırabilecek ve de hatta ücretini kendinizde kolay bir şekilde ödeyebileceksiniz.

Tek yapmanız gereken ise alınacak  olan kişinin tam adresini uygulama içerisine girmek. Hemen sonrasında adres Uber'e ulaşmış olacak ve de araç bilgileriyle beraber arkadaşınıza bir SMS gönderilmiş olacak. Bu SMS içerisinde ise aracın yola çıkmış olduğu, ücretin kullanıcının tarafından ödenecek olduğu ve de adres bilgileri yer alıyor olacak.

Bunlardan ayrı olarak şoförün adı, kullanmakta olduğu aracın plakası ve de o an içerisinde nerede olduğunu görebilmenize yarayan bir bağlantı ise SMS'in içinde bulunuyor. Tabiiki de bu SMS'i arkadaşınızın görebilmesi amacı ile akıllı telefonuna erişebilmesi gerekli. Eğerki arkadaşınızın şarjı bitti ise veyahut telefonunda herhangi bir sorun varsa bu bilgileri de sizin kendisine özel olarak sağlamanız gereklidir.

 

uber travis kalanick güncelleme
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor