Uber'de İletişimden Sorumlu Müdür İstifa Etti

Ulaşım hizmetinde oldukça popüler hale gelen Uber için sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Önce İtalya'da yasaklanma şoku yaşayan firmada şimdi de firmanın iletişimden sorumlu müdürü Rachel Whetstone görevinden istifa etti.

Uber'de İletişimden Sorumlu Müdür İstifa Etti
Uber'de İletişimden Sorumlu Müdür İstifa Etti Ahmet Faik YILMAZ

Mobil telefon veya internet üzerinden ulaşım hizmeti ile tanınan Uber, İtalya'da taksici derneklerinin şikayeti üzerine yargılandığı dava sonrası ülkede yasaklanmıştı. Şimdilerde firmada sıkıntılı süreçler devam ederken iletişimden sorumlu müdür olan  Rachel Whetstone'da görevinden istifa etti.

İstifası ile ilgili açıklamalarda bulunan Rachel Whetstone oluşturdukları ekiple gurur duyduklarını belirtirken Google'dan ayrıldığında olduğu gibi Uber'den ayrılışı ardından da yerini oldukça güçlü bir kadının alacağına inandığını belirtti. Uber ile ilgili oldukça iyi anılarla ayrıldığını belirten Rachel Whetstone, kendisi yerine gelecek olan kadının ise Jill Hazelbaker olabileceği dillendirildi. Bilindiği üzere Jill Hazelbaker daha önce Rachel Whetstone ile birlikte Uber'de iletişim bölümünde birlikte yöneticilik görevlerini yürütmekteydi.

Rachel Whetstone'un istifası hakkında resmi bir açıklama firma tarafından henüz gelmedi. Ancak Uber'in CEO'su Travis Kalanick'in son dönemde yaşanan sıkıntılar sonrası Rachel Whetstone ile aralarının açıldığı öne sürülen güçlü bir iddia idi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor