Volkswagen Polo Yenileniyor. İşte 2017 VW Polo Üretim Tarihi!

Alman otomobil devi Volkswagen'in bir süredir değişim görmeyen Polo modelinin Haziran ayında yenilenen yüzüyle üretime başlayacağı ve içinde bulunduğumuz yılın son aylarına doğru piyasada yerini alacağı belirtildi.

Volkswagen Polo Yenileniyor. İşte 2017 VW Polo Üretim Tarihi!
Volkswagen Polo Yenileniyor. İşte 2017 VW Polo Üretim Tarihi! Ahmet Faik YILMAZ

Alman otomobil devi VW, Polo model otomobillerinin Haziran 2017'de üretime gireceğini duyurdu. VW Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Herbert Diess tarafından yapılan açıklamada VW Polo'nun yenilenmiş yüzü ve donanım değişiklikleri ile kullanıcıların daha fazla ilgisini çekeceği belirtildi.

2017 model Volkswagen Polo modellerinin üretim yeri olara İspanya'nın Navarra kentinde bulunan firmanın Volkswagen fabrikası olacağı belirtildi. İkinci üretim yeri olarak ise Güney Afrika'da bulunan MQB fabrikası olacağı açıklandı. Yenilenmiş tasarımı ve daha olgun bir yapıyla kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Yeni Polo, MQB fabrikasının A0 platformunda üretilecek. Bu platform şuan Seat Iniza'da da aynı zamanda kullanılıyor.

Yeni platform sayesinde 2017 Polo modelleri daha hafif ama daha sağlam bir yapıyla pazara giriş yapacaklar. Alternatif güç üretim donanımlarının daha uyumlu olacağı belirtilen yeni Polo'nun, Avrupa'da 1.0 litre MPI benzinli, 1.0 litre TSI benzinli, 1.0 litre TSI benzinli - CNG, 1.5 litre TSI Evo benzinli ve 1.6 TDI dizel motor seçenekleri ile üretileceği de gelen bilgiler arasında.

Volkswagen, altıncı nesil Yeni Polo için üç kapılı hatchback versiyonunu üretmeyi düşünmüyor. Ayrıca Hindistan ve gelişmekte olan bazı ülkelerde kullanılacak Yeni Polo modelleri biraz daha farklı olacak. Bu ülkelerde Yeni Polo için VW ortaklarından Tata Motors'un AMP platformunun kullanılacağı belirtildi.

vw VW Polo 2017 Polo 2017 Polo özellikleri Yeni Polo
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor