WhatsApp Üzerinden Para Gönderimi Başladı!

Günümüzde artık kullanıcılar pek çok yerden para gönderimi yapabiliyor. Akıllı telefonlarla birlikte cüzdanlarımızın telefonlarımıza girmesinin ardından anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerinden de para gönderimi yapılabilecek.

WhatsApp Üzerinden Para Gönderimi Başladı!
WhatsApp Üzerinden Para Gönderimi Başladı!

Akıllı telefonlarla birlikte mobil cihazların artık hayatımızda çok yer etmesinin ardından artık kullanıcılara akıllı telefonları ya da mobil cihazları üzerinden pek çok şey yapma imkanı tanıyor.

Bu anlamda anlık mesajlaşma denilince akla gelen ilk uygulama olan WhatsApp kullanıcılar için çok önemli bir özelliği kullanıma sundu. Kullanıcılar artık anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerinden para transferi yapabilecekler. WhatsApp'ın açıklamasına göre artık çok kısa bir süre içerisinde tüm WhatsApp kullanıcıları birbirlerine emojiler üzerinden para gönderebilecekler.

Facebbook tarafından satın alınan WhatsApp bilindiği gibi Facebook'un politikalarını izliyordu. Facebook'un kısa bir süre önce Facebook Messenger'a para transferi özelliğini getirmesinin ardından WhatsApp'a da benzer özellik gelmiş oldu.

whatsapp-para-transfer

WhatsApp'ın bu özelliği ilk olarak Hindistan'da sunulacak ve gelen tepkilere göre geliştirilmeye devam edecek. Hindistan üzerinde aylık 200 milyon aktif kullanıcısı olan WhatsApp bu önemli özelliği ilk olarak Hindistan'a sunacak.

CNNMoney'e konuşan WhatsApp yetkilisi bu özelliğin ilk olarak Hindistan'a açılmasının nedeninin Hindistan'ın WhatsApp için çok önemli bir ülke olması olduğunu dile getirdi. WhatsApp'ın bu özelliğinin diğer ülke kullanıcılarına ne zaman sunacağı ise bilinmiyor. 

whatsapp para tranferi facebook hindistan facebook messenger
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor