WhatsApp Yeni Güncelleme İle Durum Özelliğini Geri Aldı

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, daha önce kullanıma sunduğu ancak kısa süre içinde geri adım attığı "Durum Güncellemesi" özelliğini yeni yayınladığı güncelleme ile beraber tekrardan uygulamaya ekledi.

WhatsApp Yeni Güncelleme İle Durum Özelliğini Geri Aldı
WhatsApp Yeni Güncelleme İle Durum Özelliğini Geri Aldı Ahmet Faik YILMAZ

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olarak bilinen WhatsApp'ın Snapchat'ten kopyalayarak getirdiği "Durumlar" özelliği kısa süre içinde uygulamadan kaldırılmıştı. Bugün yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte bu özellik tekrar WhatsApp üzerinde kullanıma sunuldu. İlk kullanıma sunulduğu dönem kullanıcılar tarafından oldukça tepki alan bu özellik uygulamaya tekrar kazandırıldı.

WhatsApp üzerinde "Hakkımda" alanına eklenen bu özellik, kullanıcının telefon numarasının görüldüğü alanda konumlandırılmış. Sohbet edilen karşıdaki kişinin profiline bakılarakta ilgili kişinin durum bilgisine erişilebilmekte.

WhatsApp'ın durum güncelleme özelliğini kullanmak için Ayarlar > Ad ve Profil Resmin Bulunduğu Bölüm > Hakkımda bağlantıları takip edilerek durum güncelleştirilebilir. Böylelikle Snapchat'e ait olan bu özelliği Facebook, kendi uygulamalarının tamamına eklemiş oldu.

Eğer cihazınızda bulunan WhatsApp uygulamasında bu özellik aktif değilse güncellemeleri kontrol etmeniz ve indirmenizde fayda var.

whatsapp durumlar özelliği sosyal medya facebook whatsapp güncelleme
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor