Windows 10 Creators Update İndirilmeye Sunuldu!

Microsoft'un son işletim sistemi olan Windows 10'ın merakla beklenen büyük güncellemesi olan Windows 10 Creators Update sonunda Windows Insider programına dahil olmayan kullanıcılar tarafından da indirilebiliyor!

Windows 10 Creators Update İndirilmeye Sunuldu!
Windows 10 Creators Update İndirilmeye Sunuldu!

Microsoft'un uzun zamandır beta programında tuttuğu ve sürekli olarak yeni özelliklerle desteklenen Windows 10'un son güncellemesi Creators Update, artık indirilebilir durumda.

Microsoft'un son işletim sistemi olan Windows 10 yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Pek çok kullanıcının merakla beklediği yeni Windows 10 güncellemesi olan Windows 10 Creators Update'in hazır olduğu ve artık Windows Insider programına dahil olmayan kullanıcılar tarafından da indirilebileceği açıklandı.

windows-10-creators-update

Windows 10 kullanıcılarının Creators Update güncellemesini 11 Nisan'dan sonra Windows Update üzerinden indirip bilgisayarlarına yükleyebilecekler.  Ancak Windows 10 kullanıcıları 11 Nisan tarihini beklemek istemezlerse Windows 10 Media Creation Tool programını indirip Creators Update'i bilgisayarlarına indirebilecek.

Microsoft'un Windows 10 için Creators Update'i beklemek isteyen kullanıcılar 11 Nisan'dan sonra Creators Update'e kavuşacaklar. Microsoft'un açıklamasına göre Windows 10 Creators Update ilk olarak yeni bilgisayarlara gelecek. 

Microsoft'un yavaş yavaş dağıtmaya başlayacağı Windows 10'a gelen Creators Update ile birlikte Windows 10'a önemli birkaç özellik ekleniyor. Creators Update ile birlikte Windows 10'un 3D Paint uygulaması ve Microsoft'un yeni nesil internet tarayıcısı Microsoft Edge önemli özellikler kazanıyor.

Ayrıca Windows 10 bu yeni güncelleme ile birlikte Game Mode özelliğini de kazanıyor. Game Mode özelliğiyle birlikte Windows 10 bilgisayarın önemli özelliklerini oyuna ayırıyor ve bu sayede oyuncuların oyundan daha çok verim alması sağlanıyor.  Ayrıca yeni güncelleme ile birlikte gelen dahili Beam canlı yayın aracıyla kullanıcılar sadece Microsoft hesaplarını kullanarak herhangi bir performans kaybı yaşamadan canlı yayınlar yapabiliyor.

Microsoft'un üzerinde uzun bir süredir çalıştığı Creators Update güncellemesi kullanıcılara daha çok saydamlık ve gizlilik sunuyor. Creators Update ile gelecek olan yeni bir Windows 10'lu bilgisayarda kullanıcıların Windows 10'u kurarken asla "hızlı ayarlar"'ı kullanması istenmiyor. Microsoft bu yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılara Windows 10 işletim sistemiyle ilgili olarak pek çok değişikliği yapabilmeyi mümkün kılıyor.

Windows 10'a gelen bu güncelleme aslında pek çok önemli özellik sunmuş olsa dahi Apps Corner ve Reading List gibi özellikleri de kaldırıyor. Wnidows 10'a gelen bu güncellemenin Windows 10 Mobile gelmesi daha uzun sürecek ve sadece birkaç özellik kazandıracak. Bakalım Windows 10 Creators Update ile birlikte Windows 10'lu bilgisayarlarda önemli bir performans artışı olacak mı? 

windows 10 creators update microsoft microsoft edge
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor