Windows 10 İçin Yeni Güncelleme Geldi

Yeni duyurulan Microsoft Fluent Design System ile ilgili ilk adımların atılacak olduğu yeni sürüm çok daha iyi bir kullanıcı arayüzüne geçme anlamına gelmekte.

Windows 10 İçin Yeni Güncelleme Geldi
Windows 10 İçin Yeni Güncelleme Geldi

Yeni duyurulan Microsoft Fluent Design System ile ilgili ilk adımların atılacak olduğu yeni sürüm  çok daha iyi bir kullanıcı arayüzüne geçme anlamına gelmekte. Geleneksel  durumdaki ve çok sıkıcı düz tasarımın tamamen modern bir tasarım diline dönüştürülmesi amacı ile çok önemli bir adım atılmakta diyebiliriz. Çok boyuta sahip tasarım teknikleri ile birlikte transparanlık, bulanıklıklar, ışık ve  de hareket gibi çeşitli eklemeler arayüzde büyük bir fark yaratmış olacak. Öte taraftan, bu tasarım dilininse dalga dalga sunulacak olduğunun altını çizmeliyiz.

öte taraftan, OneDrive dosyalarını hiç bir şekilde indirmeden görüntüleyebilmenizde olanaklı olacak. Dosya Yöneticisi kullanıp bulut içerisinde depolanan dosyalara erişim sağlayabilecek ve devamlı senkronizasyon yapmak mecburiyetinde de kalmamış olacaksınız.

Fall Creators Update sayesinde yeni Fotoğraflar isimli uygulamasına da sahip durumda olacaksınız. Bütün fotoğrafları organize etme ve de düzenleme konusundaki ihtiyaçlarınızı bu uygulamayla beraber çözmeniz olanaklı. Yeni  gelen Story Remix özelliğinin sayesinde ise fotoğraf ve de  videolarınızı seçerek müzik ile birlikte geçiş ve de 3 boyutlu efektler kullanıp mükemmel slayt gösterilerini de hazırlayabilmiş olacaksınız. Bu bahsi geçen özelliğin Movie Maker içinde yer alacak olduğunu da belirtelim. Yeni  gelen sürüm sanal gerçeklik ile ilgili de gelişmeleri barındırıyor. Uyumlu durumdaki  bir bilgisayar ve de sanal gerçeklik başlığı sayesinde bu nimetlerden yararlanabilmiş olacaksınız.

Firma, 3 boyutlu nesneler ile ilgili de Paint 3D konusunda geliştirmelere gitmiş idi. Güncellemeden sonra yeni bir  Karma Gerçeklik Görüntüleyici'yle beraber oluşturmuş olduğunuz veyahut herhangi bir tane 3 boyutlu nesneyi çevrenizde yer alan dünyada görebiliyor olacaksınız. 

microsoft windows 10 microsoft fluent design system
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor