World Of Warplanes Oyununun Komple Yenilendiği Açıklandı

Wargaming şirketi 2013 senesi içerisinde piyasaya sürmüş olduğu World of Warplanes oyunu için bugüne kadar çıkan en büyük yamayı da oyun severler ile buluşturmuş oldu. Yamanın içinde yeni bazı uçaklar ve de tabii ki pek çok geliştirme yer almakta.

World Of Warplanes Oyununun Komple Yenilendiği Açıklandı
World Of Warplanes Oyununun Komple Yenilendiği Açıklandı

Wargaming şirketi 2013 senesi içerisinde piyasaya sürmüş olduğu World of Warplanes oyunu için bugüne kadar çıkan en büyük yamayı da oyun severler ile buluşturmuş oldu. Yamanın içinde yeni bazı uçaklar ve  de tabii ki pek çok geliştirme yer almakta.

Yapıma ait olan 2.0 yaması ile beraber oyuna çok uzun zamandır beklenmekte olan bombardıman uçağı da eklenmiş bir durumda oluyor. Öte yandan Fetih isminde yeni bir tane oyun modu da oyuna eklenmiş olacak. Bu bahsi geçen  modun en büyük olan özelliği ise haritanın belirli bölgelerini ele geçirmeye çalıştığınız esnada, komple takım oyunu üstüne kurulu durumdaki belli başlı taktikler uygulamanın mecburiyetinde olmanız.

Aslında daha öncesinde de takım oyunu odaklı gibi görünüyor olsa bile herkesin kafasına göre davranmakta olduğu bir yapım olarak ön plana çıkan World of Warplanes oyunu için yeni bir sayfanın açılmış olduğunu söylemek olanaklı. Zaten bu durumun en büyük göstergelerinden bir tanesi olarakta, oyunda bulunan bütün uçakların elden geçirilmiş olduğunu ve çok daha yeni oynanış dinamikleri sunmaya hazır bir duruma gelmiş olduğunu belirtmemiz gerekli.

Yapımın oynanış kısmında da Respawn yani tekrardan doğma mekaniğiyle çok daha yeni bir yöne doğru gidilmiş olduğu ortada. Bu  yeni özelliğin sayesinde artık  çok ağır  bir hasar almış olan uçaklar savaştan hiç bir şekilde çekilmeyecek, her seferinde çok daha fazla uzamakta olan bir bekleme zamanının sonunda savaşa tekrardan katılabilecek. Bu şekilde bitmek bilmemekte olan oyunları beklemek mecburiyetinde de kalmamış olacaksınız.

world of waplanes wargaming yama
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor