Xbox İçin Üretilen Yeni Kolların Görselleri Yayınlandı

Xbox Special Edition Recon Tech isimli yeni Controller ekipmanını tanıttı. Yaptığı duyuruyla resmi olarak Xbox yeni kol tasarımını görme fırsatı yakaladık.

Xbox İçin Üretilen Yeni Kolların Görselleri Yayınlandı
Xbox İçin Üretilen Yeni Kolların Görselleri Yayınlandı Ahmet Faik YILMAZ

Microsoft tarafından geliştirilmiş ve oyun konsolu sektörünün iki devinden birisi olan Xbox yakında daha da gelişim gösterecek. Geçtiğimiz yılın başlarından beri gündemde olan Xbox Project Scorpio için sayılı zaman kalmışken Xbox One konsolu halen daha en revaçta olan cihaz modeli.

Haliyle oyuncuların kullanımına sunulan Xbox yeni controller modeliyle mükemmel bir oyun deneyimi yaşatılmak hedefleniyor. Alışılmışın aksine tasarımını ovalleşmiş bir görünümle tamamlamayan Xbox daha ciddi bir duruş yakalamayı başarmış. Aynı zamanda göze hoş gelen mat dokusunu parlak tuşlarla kombin etmiş.

Oyun sektöründe ciddi bir başarı isteyen Microsoft Xbox konsolu için yeni kol tasarımına Special Edition Recon Tech ismini vermiş. Bunun birazda askeri teknoloji gelişmelerinden esinlenerek tasarlanmasıyla alakalı olduğunu söylemeliyiz.

Resmi duyurunun ardından herkesin merak edeceği ürünün fiyat bilgisi ise yine resmi ağızdan açıklanarak karışıklıklara mahal verilmedi. Böylece tahminlerle vakit kaybetmeyen oyun severler doğrudan sonuçla yüz yüze kalmış oluyor. Xbox One Special Edition Recon Tech fiyatı açıklandığı üzere 70 $ olarak görünüyor.

Ortalama olarak 250 TL satış bedeliyle satışa çıkacak olan özel Xbox kolu ilgi uyandırmıyor değil. Fakat fiyat olarak birçok oyuncuyu tatmin etmekten uzak olacak gibi duruyor. Satış rakamlarının durumunu ise önümüzdeki aylarda göreceğiz.

xbox xbox one xbox kolları oyun kolları
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor