Xiaomi Mi6 Modelinin Detaylı Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Çin firması Xiaomi’nin yeni amiral gemi sıfatıyla karşımıza çıkacak telefonu Xiaomi Mi 6 basına sızdı.

Xiaomi Mi6 Modelinin Detaylı Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı
Xiaomi Mi6 Modelinin Detaylı Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı Ahmet Faik YILMAZ

Apple ve Samsung gibi firmalar ile özellikle Çin’de büyük rekabet içerisinde bulunan ve Çin’in en çok satan telefon firması olan Xiaomi’nin kullanıcılarına sunacağı yeni telefonu Xiaomi Mi 6 içerisinde bulunan özelliklerin basına sızmasından sonra telefon hakkında merakı olan kullanıcılar bu konuda hakkında bilgi almaya başladı.

Mayıs veya Haziran ayı gibi ülkemizde satışa çıkması beklenen telefonda bulunan özelliklerin kullanıcıları mutlu edecek olduğunu düşünüyoruz. Çünkü amiral gemi olarak çıkan bu telefonun özelikleri ile fiyatı arasında bir kıyaslanma yapıldığı zaman telefonun gayet başarılı bir performans sunması bekleniyor.

İlk olarak dikkat çeken detayın telefonda bulunan 6 GB RAM kapasitesi olduğunu belirtmek istiyorum. Bu konuda bugüne kadar en yüksek RAM kapasitesi tercih eden firma özelliğini taşıyan Xİaomi’nin 256 GB Dahili hafıza sunması da telefonu lider konumda tutacak özelliklerin başında geliyor.

İşletim sistemi olarak Android tercih eden ve son sürümü olan Nougat ile gelecek olan telefonun işlemci konusunda tercih ettiği Yonga Seti Snapdragon 821 ve 2.7 GHz kapasitesinde bulunan işlemcisi başarılı bir model olarak karşımıza çıkmasını sağlıyor. Yakın zamanda ülkemizde de satışa sunulması beklenen telefonun fiyatı hakkında firma tarafından henüz net bir açıklama yapılmadı.

xiaomi mi6 mi6 özellikleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor