Xiaomi MIUI 9 Arayüzü İle Bölünmüş Ekran Fonksiyonu Özelliği Geliyor

Xiaomi modellerinde kullanılan ara yüz olan MIUI yeni versiyonuna güncellendi MIUI 9 ara yüzü ile gelen özellikler uzun zamandır Xiaomi kullanıcıları tarafından merakla bekleniyordu.

Xiaomi MIUI 9 Arayüzü İle Bölünmüş Ekran Fonksiyonu Özelliği Geliyor
Xiaomi MIUI 9 Arayüzü İle Bölünmüş Ekran Fonksiyonu Özelliği Geliyor Ahmet Faik YILMAZ

Akıllı telefon pazarında özellikle Uzak Doğu Asya bölgelerinde yoğun bir şekilde kullanım sayısına ulaşan Xiaomi, sık sık yenilediği modellerinin yanında cihazlarının ara yüzlerinde de yenilikler için çalışmalarını hızlandırıyor. Xiaomi kullanıcılarından MIUI arayüzü için olumlu geribildirimler alan firma bu alanda da kendisini geliştirmeye devam ediyor.

Yaklaşık 2 ay önce Şubat ayında MIUI 8.2 versiyonuna güncellenen arayüz uygulamasının ardından kullanıcı önerileri de dikkate alınmış ve düzenlenen etkileşimli anket ile birlikte 7000'den fazla kullanıcının %80'inden fazlası MIUI 9 versiyonunda bölünmüş ekran fonksiyonunun olması yönünde talepte bulunmuştu. Bu durumun ardından çalışmalarını sürdüren Xiaomi özellikle bölünmüş ekran fonksiyonunu yeni sürümde getireceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Xiaomi tarafından firmaya yakın kişilere gönderilen bilgilendirme mailinde MIUI 9 arayüzü hakkında bazı görseller de yanlışlıkla kendisine yer buldu. Gönderilen görselde MIUI arayüz versiyonlarında ilk kez bölünmüş ekran fonksiyonunun yer aldığı bazı bilgiler görünüyor.

Xiaomi MIUI 9 arayüz versiyonunun 2017 yılının ikinci yarısında kullanıcılara sunulacağını daha önceden duyurmuştu. MIUI 9 arayüzü Xiaomi'nin Android 7.0 ve daha üst işletim sistemine sahip tüm modelleri ile uyumlu olacağı belirtiliyor.

xiaomi mıuı 9

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor