Xiaomi Şirketi Mi Band HRX Edition Ürününü Tanıttı

Xiaomi şirketi bugün Hindistan içerisinde yeni ürünü olan Xiaomi Mi Band HRX Edition'u resmi bir şekilde tanıttı.

Xiaomi Şirketi Mi Band HRX Edition Ürününü Tanıttı
Xiaomi Şirketi Mi Band HRX Edition Ürününü Tanıttı

Xiaomi şirketi  bugün Hindistan içerisinde yeni ürünü  olan Xiaomi Mi Band HRX Edition'u resmi bir şekilde tanıttı. 

Ürünü Mi Band 2 ile bir kaç noktada olumlu ve olumsuz olarak farklılaşıyor.
Xiaomi'nin başarılı giyilebilir teknoloji ürünü Mi Band 2, Hindistan'da yeni bir geliştirmeye sahip oldu. Her ne kadar geliştirme desek de bazı özelliklerini kaybeden cihaz Mi Band HRX Edition adına sahip. 

 

Adından da anlaşılacağı üzere HRX adında Hritnik Roshan'ın (Hindistan'da ünlü bir aktör) firması ile ortaklık sonucu üretilen ürün, daha iyi takip algoritmaları, daha isabetli aktivite monitörü ve daha uzun pil ömrü sunuyor. Xiaomi'ye göre HRX Edition, 23 günlük pil ömrüne sahip. Mi Band 2'nin 20 gün pil ömrü olduğunu düşünürsek çok da büyük bir geliştirme olmadığını söyleyebiliriz. Bu farkı ortaya çıkaran en büyük etken de büyük ihtimalle kalp ritmi sensörünün cihazdan kaldırılması. Bu sensörün eksikliğine kullanıcıların nasıl tepki vereceğini birlikte göreceğiz. 

 

Cihazın diğer özellikleri arasında 0,42 inçlik OLED ekran ve üzerindeki çizilmeye dayanıklı cam yer alıyor. Bluetooth 4.0 ile bağlantısını ve senkronizasyonunu yapan cihaz kayışı hariç sadece 7 gram kütleye sahip. Satış fiyatının 28 dolar olacağı açıklanan cihaz şuan için indirimde, 20 dolara satılıyor. Ülkemize gelip gelmeyeceğini hep birlikte göreceğiz. 

hindistan xiaomi Mi Band HRX Edition
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
cheap jordans     2021-09-17 I want to express appreciation to you just for rescuing me from this particular difficulty. Right after looking out throughout the online world and seeing ways that were not beneficial, I assumed my life was over. Living devoid of the solutions to the difficulties you've fixed through your main article content is a critical case, as well as the kind that might have badly affected my entire career if I had not encountered your blog. Your main ability and kindness in maneuvering a lot of stuff was important. I'm not sure what I would've done if I hadn't encountered such a solution like this. I can at this point look forward to my future. Thanks for your time very much for your impressive and effective help. I won't think twice to suggest the sites to any individual who requires tips on this situation. cheap jordans http://www.cheapjordan.us
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor