Yandex Navigasyon Alanında Yeni Bir Dönem Başlatıyor!

Arama motoru Yandex'in navigasyon uygulaması olan Yandex Navigasyon, navigasyon alanında yeni bir dönem başlatıyor. Yandex Navigasyon, artık çok daha detaylı olacak!

Yandex Navigasyon Alanında Yeni Bir Dönem Başlatıyor!
Yandex Navigasyon Alanında Yeni Bir Dönem Başlatıyor!

Arama motorları artık kullanıcılara farklı alanlarda da hizmet vermek istiyor. Bu anlamda Google'ın sistemleri pek çok kullanıcı tarafından büyük bir beğeniyle kullanılırken Google'ın rakibi olan Yandex’te kendini bu anlamda geliştirmeye çalışıyor. 

Yandex'in son zamanlarda ülkemizde kullanımı oldukça yaygınlaşan navigasyon uygulaması bu anlamda navigasyon uygulamaları arasında yeni bir çağı başlatacak önemli özelliklerle birlikte güncellendi. Türkiye'nin en çok kullanılan ve sevilen navigasyon uygulamaları arasında yer alan Yandex Navigasyon ücretsiz olması ve trafik bilgisi vermesiyle dikkat çekerken Yandex navigasyon alanında yeni "akıllı navigasyon" yaklaşımı ile ilgili bilgileri aktardı.

Ayda 80 Milyon Kez Açılıyor!

Yandex'in Navigasyon uygulamasıyla ilgili bilgiler veren Yandex Türkiye Ülke Müdürü Zafer Sever Yandex Navigasyon'un Türkiye için çok önemli bir uygulama olduğunu vurgulayan Sever; "Bugün ülkemizde milyonlarca kullanıcımız daha arabalarının kontaklarını çevirmeden 'Yandex ne diyor?' diyerek trafik akışını kontrol ediyor" dedi. Yandex Navigasyon'un 2013 yılında Türkiye pazarına girmesiyle aylık toplam ziyaret sayısı 15 milyonken bu sayı günümüzde 80 milyona ulaşmış durumda. Artan bu sayı aslında Yandex Navigasyon'un ne kadar çok sevindiğinin bir kanıtı aslında diye belirtti. 

Kullanıcıların bu ilgisinin kendilerine çok önemli bir sorumluluk yüklediğini ve bu sebeple Yandex Navigasyon uygulamasını sürekli geliştirdiklerini belirten Sever bu anlamda Türkiye'ye ilk olarak sunulan özellikleri ilk Yandex Navigasyon'da sundukları için mutlu olduklarını belirtti. Yenilenen Yandex Navigasyon'un 39 bine yakın yeni harita güncellemesinin getirildiği ve en önemlisi kullanıcıların aradıkları bilindik yelerlerin sayısını arttığı dile getirildi.

Güvenli Şerit Bilgileri Eklendi!

İstanbul ve Ankara'da bulunan araç park yerlerinin sıfırdan güncellendiği uygulamaya da ayrıca şimdilik sadace İstanbul, Ankara,İzmir, Bursa, Antalya ve Kocaeli'nde bulunan 1424 karışık kavşak ve yol için güvenli şerit bilgilerinin Yandex Navigasyon'a eklendiği ifade edildi. Yandex Navigasyon'un sahip olduğu bu yeni özelliklerle birlikte ülkemizde navigasyon alanında yeni bir dönemi başlatacağı kesin. 

 

yandex yandex navigasyon güvenli şerit takibi yandex trafik
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor