Yeni Call Of Duty İkinci Dünya Savaşına Geri Dönüyor

Call of Duty geçmiş günlerinin popülaritesini özlemiş görünüyor. 2003 yılında ilk kez ikinci dünya savaşı konusunu gündemine getiren CoD, daha sonraki dönemlerde bilim kurgu temalarına geri dönüş yapmıştı. Tekrar eskiyi özleyen oyunculara özel "İkinci Dünya Savaşı" dönemi geri geliyor.

Yeni Call Of Duty İkinci Dünya Savaşına Geri Dönüyor
Yeni Call Of Duty İkinci Dünya Savaşına Geri Dönüyor Ahmet Faik YILMAZ

Call Of Duty oyununun geçmiş zamanlarını özleyen bağımlılarına muhteşem bir haberimiz var. Son 10-15 yıldır bilim kurgu dönemlerini kullanıcılarına yaşatan CoD, yeni serisinde ikinci dünya savaşını konu edinecek.

CoD yapımcıları bilim kurgunun gerçekliğinden çok hoşnut olmamış olacaklar ki oyunun ilk çıkış serisi olan ikinci dünya savaşındaki kahramanlıklar yeni seride konu olacak.

Call of Duty 2. Dünya Savaşı Posteri Sızdı

Reddit üzerinden bir kullanıcının sızdırdığı görsele göre Call of Duty oyunu yakın zamanda ikinci dünya savaşına geri dönüyor. Bilindiği gibi 13-14 yıldır oyunun yapımcıları modern zamanları tema olarak kullanmış, bilim kurgu üzerine geliştirmeler yapmışlardı. Sonunda bilim kurgunun gerçekle uyumsuzluğundan rahatsız olunmuş olacak ki geçmişte yaşanan savaş gibi durumlar daha ön plana çıkarılmaya çalışılmış gibi.

call of duty 2.dünya savaşı

Sızdırılan posterin gerçekliği hangi seviyede bilinmez ancak eğer Call of Duty eski şaşalı günlerine dönmek istiyorsa oyunun yeni serisinde radikal kararları almak zorunda.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor