Yeni Nokia 3310 Tanıtıldı. İşte Cihaza Ait Detaylı Bilgiler

Dünya üzerinde 250 milyondan satan telefonların başında gelen Nokia 3310 modelinin son versiyonu ile karşımıza çıkmasından sonra kullanıcıların merak ettiği birçok özelliği sizlere açıklamak istiyoruz. Mobil Kongre Fuarı’nda tanıtımı yapılan ve yıllar sonra karşımıza çıkan Nokia 3310 modelinde ne gibi değişiklikler olmuş detaylı bir inceleme yapalım.

Yeni Nokia 3310 Tanıtıldı. İşte Cihaza Ait Detaylı Bilgiler
Yeni Nokia 3310 Tanıtıldı. İşte Cihaza Ait Detaylı Bilgiler Ahmet Faik YILMAZ

Öncelikle eski model Nokia 3310’a göre oldukça farklı bir dizayn ile gelen bu telefonda en dikkat çeken detayın renk seçimleri olduğunu belirtelim. İlk çıkan modelin aksine 3 farklı model ile kullanıcıların karşısına çıkan bu telefon da aynı zamanda 16GB dahili hafızanın da bulunması eski telefondan ayrılan özeliklerin başında gelmeye başladı.

Ekran olarak tek renk yerine renkli ekran teknolojisi kullanan bu telefonda ekran boyutu 2.4 inç olarak karşımıza çıkıyor. Kamera konusunda kullanıcılarına bu modelinde bir özellik sunan firmanın 2 MP çözünürlükte bulunan arka kamerasının LED teknolojisi ile desteklenmesinden sonra bu telefona göre gayet başarılı fotoğraflar çekme şansınız bulunmaktadır.

İlk çıkan Nokia 3310 modellerinde sadece arama kayıtları , gelen arama kayıtları ve cevapsız arama kayıtları bellek üzerinde saklanıyordu. Ancak gelen dahili depolama alanı ile birlikte artık telefonda daha detaylı bir arama geçmişinizin bulunacağını da açıklayalım. Micro USB port da yer alan bu telefonda bulunan bilgilerinizi PC’nize kolay yoldan atabilirsiniz.

nokia 3310 nokia 3310 fiyatı yeni 3310 özellikleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor