Yeni Nokia 3310’da Sağlam Çıktı

2000’li yılların efsane telefonu Nokia 3310’un yeni modeli için sağlamlık testi yapıldı. Çakmakla yakılan ve ekranı maket bıçağıyla çizilen 3310, testten başarıyla geçti.

Yeni Nokia 3310’da Sağlam Çıktı
Yeni Nokia 3310’da Sağlam Çıktı

Yaptığı sağlamlık testleriyle büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Youtube kanalı JerryRigEverything, bu kez de Nokia 3310’un yeni modeli için bu testlerinden birini uyguladı. Genellikle akıllı telefonlar için sağlamlık testleri yapılan kanalda bu kez yoğun istekler üzerine Nokia 3310 için sağlamlık testi gerçekleştirildi. Akıllı telefon kullanıcılarının telefonlarının sağlamlığını merak etmesinden esinlenerek çıkan kanalda, izleyiciler bu videoları izleyerek piyasada ki telefonların sağlamlığı hakkında da bilgi sahibi olmuş oluyorlar. Buna göre de telefon seçimlerine yön veriyorlar. iPhone 6 için uygulanan sağlamlık testinde telefonun kasasının zayıf olmasından dolayı telefonun bükülüyor olması iPhone 6 kullanıcıları tarafından oldukça şikayet almıştı.

Tamamen plastikten oluşmuş olan yeni Nokia 3310 akıllı telefonlarda kullanılan teknolojilere kıyasla oldukça sağlam olduğu gözlendi. Ekranının ek olarak plastik korumayla kaplanış olması ekranın kolay zarar görüp çizilmesine neden oluyor. Ancak bükme testlerinden ise tam puan alan yeni Nokia 3310, çakmakla ekranı yakıldığında ise ekranın tamamen plastik olmasından ötürü yavaşça erimeye başlıyor. Efsane haline gelmiş olan 2000’li yıllarda çıkan telefona göre daha az sağlam olduğu gözlenen yeni Nokia 3310 yine testlerden başarıyla geçti diyebiliriz.

nokia 3310 nokia youtube
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor