Yoink Şimdide iOS Sürümü İçin Geldi

Eternal Storms şirketi, sürükle ve de bırak odağına sahip olan Mac işletim sistemi uygulamasını artık iOS işletim sistemi içinde sunmuş bir halde.

Yoink Şimdide iOS Sürümü İçin Geldi
Yoink Şimdide iOS Sürümü İçin Geldi

Eternal Storms şirketi, sürükle ve de bırak odağına sahip olan Mac işletim sistemi uygulamasını artık iOS işletim sistemi içinde sunmuş bir halde. iOS işletim sistemi için Yoink isimli uygulama, iOS 11 işletim sisteminin gücünü arkasına alıp kullanıcıların dosya ve de öteki içeriklerini sürükleyebilmesinin yanı sıra kopyalamasını ve  de paylaşabilmesini sağlamakta.

Uygulama ise hem iPhone cihazları hem ise iPad cihazlar ile kullanılabilmiş olacak. Kaynak ve de hedef uygulamalarınızın arasında devamlı bir şekilde bir ileri  ve bir geri yapacak olmanızı önlemekte olan uygulama, dosyalarınızla ilgili olarak bir merkez görevi üstlenmekte.

Uygulamadaki en güzel özelliklerinden bir tanesi ise üstünde Gezinme veyahut Yan Yana kullanımı sunuyor olması. Bu şekilde ise uygulama içeriklerin geçici bir şekilde bırakılmasını da sağlamış olacak. iOS 11 işletim sisteminin sürüklemeye izin vermiş olduğu her şey Yoink uygulamasının tarafından da kabul edilmekte. Panodaki içeriklerin uygulamaya yapıştırılabilmesi da olanaklı. Paylaşımın uzantısı da, kullanıcıların bütün içerikleri tam olarak herhangi bir uygulama üzerinden doğrudan Yoink içerisine yollamasına izin vermiş oluyor.

Kullanıcıların eklemiş olduğu içerikler için çok zengin bir ön izleme oluşturmuş olan uygulama bunun sayesinde içeriğin basit bir şekilde tanınmasında  da yardımcı olacak. Üstüne tıklanmış olduğunda ise bir takım içeriklerin çok daha detaylı bir şekilde ön izlenmesi olanaklı olabilmekte.

Bu esnada altını çizmek gerekiyor; uygulama iPhone modeli ile çalışsa bile sürükle ve de bırak özelliğini hiç bir şekilde desteklememekte. Malum bu cihaz içerisinde hali hazırda iOS 11 işletim sisteminde bu desteği hiç bir şekilde sunmuyor. Pano ve de  paylaşım işlemleri içerisinde ise hiçbir problem bulunmuyor.

iOS işletim sistemi için Yoink uygulamasını 9,99 Türk Lirası tutarındaki fiyatla App Store üstünden yükleyebiliyorsunuz.

apple ios yoink
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor