YouTube Go İle Kullanıcılara İnternetsiz Video İzleme Olanağı Sunuldu

Dünya’nın mobil kullanımda en çok tercih ettiği video izleme programı olan YouTube Go’nun yakın zamanda gelen güncellemesi kullanıcıların uzun zamandır beklediği bir özellik olma başarısı gösteriyor.

YouTube Go İle Kullanıcılara İnternetsiz Video İzleme Olanağı Sunuldu
YouTube Go İle Kullanıcılara İnternetsiz Video İzleme Olanağı Sunuldu Ahmet Faik YILMAZ

Mobil internet kullanımında yaşanan gelişmelerden sonra kullanıcıların en çok merak ettiği konuların başında internet olmadan Youtube üzerinden video izleme özelliği geliyordu. Özellikle 4.5 G teknolojisinin hayatımıza girmesinden sonra internet kullanımı konusunda oldukça fazla sıkıntı çeken müşterilerini göz önünde bulunduran YouTube firması yeni bir güncelleme yayınlayarak bu konuda çevrimdışı video izleme güncellemesini getirdi.

Artık evinizde , iş yerinizde veya Wİ-fi’nin bulunduğu her ortamda Youtube üzerinden telefonunuza kaydettiğiniz videoları internetiniz olmasa da izleme fırsatını bulmuş olacaksınız. Ancak şu an için sadece Hindistan üzerinde aktif olan YouTube Go uygulamasını sizlerde telefonlarınıza indirerek bu özelliği kullanma fırsatını bulmuş olacaksınız.

YouTube Go olarak Android mağazalarında yerini alan bu uygulamayı indirdikten sonra daha sonra internetsiz olarak izlemek istediğiniz videoyu izlemek için telefonunuza kayıt etmeniz yeterli olacaktır. Ancak bu işlemin bir nevi indirme işlemi olduğunu düşündüğümüz zaman bu bunu Wi-fi olan bir ortamda yapmak daha sonrası için sizlere kolaylıkları beraberinde getirecektir. APK dosyası olarak bulunan bu dosyayı internet üzerinde bularak sizlerde sadece Hindistan’da bulunan YouTube Go programını telefonunuza indirdikten sonra artık çevrimdışı özelliğini kullanmayı bulmuş olacaksınız. 

youtube youtube go internetsiz video youtube go güncelleme
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor