Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 40.000 TL ödeme almak için yeni kimlik kartı ile PTT’ye gidilecek! Kimlik numarasının son hanesi 0-2-4-6-8 olanlara güzel haberler var…

40.000 TL ödeme almak için yeni kimlik kartı ile PTT’ye gidilecek! Kimlik numarasının son hanesi 0-2-4-6-8 olanlara güzel haberler var…

admin admin -

 

Kredi kullanmak için PTT müşterilerine nakit kredi desteği müjdesi. TC ile 40.000 TL alabilirsiniz. Detaylar burda…

Vatandaşların ihtiyaçları için PTT’den nakit desteği sağlandı.36 ay vade ile 3 ay erteleme sayesinde 40.000 TL kredi alınabilecek. Acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için  vatandaşlara ihtiyaç kredisi için hızlı çözümler sağlandı. Aktif Bank ihtiyaç kredisi başvurularına anında ödeme.

Kredinin detayları açıklandı

İhtiyaç kredisi detayları açıklanmıştır. Aktif Bank ve PTT işbirliği sayesinde başvuru işlemleri yapılmaktadır.Telefonlardan gönderilen SMS ile başvuru yapılmakta. Başvuru için mesaj bölümüne PTT ve TC kimlik numarası yazıp 5030’a gönderin. Kısa sürede sonucu öğrenebilirsiniz. Yapılan SMS ile başvuru sayesinde hızlıca ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Kimlere kredi verilir

Kimlere verileceğinin detayları araştırılmaktadır. 18 yaş üzeri TC vatandaşı olmaları gerekmekte ve gelir belgesine ihtiyaç yoktur. Hızlı onay sağlanır ve hesabınıza aktarılır. İhtiyaçlarınızı karşılamak için PTT ve Aktif Bank’ın sunduğu 40.000 TL’lik krediye hemen başvurun ihtiyaçlarınızı anında karşılayın.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir