AirPods yazılım güncellemesi

AirPods yazılım güncellemesi
AirPods yazılım güncellemesi hande erol

AirPods ürün yazılımını güncelleme işlemi, yeni bir ürün yazılımı indirmenin ve yüklemenin manuel bir yolu veya hatta güncellemenin ilerleyişine ilişkin herhangi bir gösterge olmadığı için oldukça kafa karıştırıcı bir konu. Birçok kullanıcının canını sıkan bu durum nihayet macOS Monterey 12.3 beta sürümüyle birlikte çözümleniyor.

9to5Mac’te paylaşılan bilgiye göre, AirPods Pro‘yu macOS Monterey 12.3 beta çalıştıran bir Mac kullanarak mevcut en son üretici yazılımı sürümüne başarıyla güncellendi. Ancak iPhone ve iPad’deki gibi macOS üzerinden yapılan güncellemede hiçbir indirme ve güncelleme bildirimi görüntülenmiyor.

Apple, kulaklıklar Bluetooth aracılığıyla bir Apple cihazına bağlandığında AirPods ürün yazılımı güncellemelerinin yüklendiğini söylüyor. AirPod’ların bir güç kaynağına bağlı olması da bu süreci hızlandırıyor.

iPhone ve iPad’in aksine Mac, AirPod’ların mevcut üretici yazılımı sürümünü göstermiyor. Apple’ın gerçekten kablosuz kulaklıklarını Mac kullanarak güncelleme yeteneğine sahip olmak, özellikle iOS aygıtı olmayan yalnızca Mac’i olanlar için önemli bir gelişme olarak görülüyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor