Altay Bayındır Ajax'ın Radarında

Altay Bayındır Ajax'ın Radarında
Altay Bayındır Ajax'ın Radarında hande erol

Altay Bayındır Ajax'ın Radarında

Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır için Hollanda'dan talip olduğu haberi geldi. Hollanda takımı olan ve 36. kez şampiyonluğu elde eden Ajax uzun zamandır Fenerbahçeli deneyimli kaleciyi izliyordu. Son gelen haberlere göre ise Ajax'ın Altay Bayındırlı için teklif sunacağı bilgisi geldi. 

Ajax Takip Ediyordu

Sarı lacivertli ekip için önemli bir futbolcu olan Altay Bayındırlı 24 yaşında olmasına rağmen deneyimi ile göz doldurmaya devam ediyor. Çok sıkı çalışan ve takım arkadaşları arasında çok kitap okumasıyla bilinen genç futbolcu'yu Hollanda takımı Ajax uzun zamandır yakın markaja almıştı. Ajax'tan somut bir adım geleceği bilgisi kulislerde yer alıyor.

50tl deneme bonusu

Altay Bayındırlı'nın Ajax tarafından izlendiği ve izleme komitesinin alınmasına karar verdiği haberi duyuldu. Ajax ekibini temsilen İstanbul'a yakın zamanda bir komitenin geleceği ve Altay Bayındırlı için teklif sunacakları duyuldu. Fenerbahçe için önemli bir noktaya ulaşan Altay Bayındırlı için Ajax'ın çok iyi bir ücret sunmasının gerektiği ifade edildi.

Fenerbahçe'nin Yükselen Yıldızları

Son aylarda takım performansı ile ilgi gören Fenerbahçe'de birçok futbolcu takımların gözdesi haline geldi. Genç ve başarılı futbolcuları ile göz dolduran Fenerbahçe'de kaptan olan ve oyundaki performansıyla beğeni toplayan Altay Bayındırlı Ajax'ın radarına girmişti. Hollanda ekibinin transfer etmek istediği Altay Bayındırlı için İstanbul'a yakın zamanda bir heyetin geleceği bildirildi. Somut bir rakamla gelmesi planlanan Ajax'ın transfer için şansını zorlaması bekleniyor. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor