Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Android 7.1.2 Güncellemesi Google Cihazlarına Sunuldu!

Android 7.1.2 Güncellemesi Google Cihazlarına Sunuldu!

admin admin -

Google tarafından geliştirilen ve dünyanın en çok kullanılan mobil işletim sistemi Android’in yeni güncellemesi Android 7.0 sürümü yeni ek güncellemeler almaya devam ediyor. Google ilk etapta kendi cihazları için merakla beklenen yeni Android güncellemesi Android 7.1.2’yi sundu.

Pek çok kullanıcı tarafından Android’in yenü güncellemesi olacak olan Android O. beklenirken Google Android’in hali hazırda olan 7.0 sürümünü güncellemeye devam ediyor.  Google’ın bir süredir üzerinde çalıştığı bu yeni güncelleme Android Nougat 7.1.2 güncellemesi önemli yenilikler sunmamasının yanında küçük bir güncelleme olarak karşımıza çıkıyor.

android-7.1.2

Google’ın ilk olarak Nexus Player, Pixel C cihazlarına sunduğu bu yeni Android güncellemesinin kısa bir süre içerisinde diğer Google cihazlarına da gelmesi bekleniyor. Önemli bir yenilik sunmayan Android’in 7.1.2 güncellemesi bir takım hataları ve güvenlik açıklarını kapatıyor.

Son olarak Google Android’in yeni sürümü olan Android 7.1.2 güncellemesinin kesin çıkış tarihini açıklamadı ancak üreticilerin Google’ın Android 7.1.2 güncellemesini es geçeceği düşünülüyor. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir