Android İçin Moment Valley 2 Geldi

iOS işletim sistemi için çıkışının üzerinden tam 5 ay geçtikten sonrasında Monument Valley 2 artık Android platformunda da çıkmasını gerçekleştirdi. Büyüleyici olan atmosferi ve de zekice hazırlanmış benzersiz

Android İçin Moment Valley 2 Geldi
Android İçin Moment Valley 2 Geldi

iOS işletim sistemi için çıkışının üzerinden tam 5 ay geçtikten sonrasında Monument Valley 2 artık Android platformunda da çıkmasını gerçekleştirdi. Büyüleyici olan atmosferi ve  de zekice hazırlanmış benzersiz 

 bir zorluk tasarımına sahip bulunan bu bulmaca oyunu tekrar keyifli dakikalar vaad etmekte.

İlki çok büyük beğeni toplamış olan bu oyun, orijinalinin ruhunu hiç bir şekilde bozmadan daha da üst seviyeye çıkartılmış. Daha çok oyun zamanının da sağlanmış olması oyuncuları fazlası ile memnun edecek. Bu oyunu oynayabilmek amacı ile 2014 senesinde sunulmuş olan ilk oyunu oynamanızın hiç bir şekilde şart olmadığını da belirtmekte yarar var.

Bir tane  anneye ile çocuğuna rehberlik etmekte olduğunu bu oyunda, Kutsal Geometri’nin bütün  sırlarını öğrenir iken illüzyon yollar ve de değişik bulmacalar yer alan büyülü  olan bir mimari yolculuğa çıkmaktasınız. Bu defaki yeni öyküleme annelik odaklı iken, kahramanımız ise anne Ro ve  de kızını bulmacaları çözmeleri konusunda yardımcı olacaksınız.

iOS işletim sistemi ve  deAndroid işletim sistemi için sunulmuş bulunan oyunun fiyatı ise 17,99 Türk Lirası olarak açıklanmış. Fiyat  aslında yüksek gibi gözüküyor olsa da uygulama için herhangi bir şekilde satın almaların bulunmaması ve yalnızca oyuna odaklanacak bir durumda olmanız artı sağlamakta.

android moment valley 2 ios
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor