Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Android Wear 2.0 Güncellemesi Ertelendi!

Android Wear 2.0 Güncellemesi Ertelendi!

admin admin -

Dünyanın en çok kullanılan mobil işletim sistemi olan Android’in giyilebilir cihazlar için geliştirilen işletim sistemi olan Android Wear’ın yeni 2.0 güncellemesi merakla bekleniyordu. Google’ın akıllı saatlere pek çok önemli özellik getirecek olan Android Wear 2.0 güncellemesi bazı cihazlarda çeşitli hataların ve performans sorunları yaşatması sebebiyle erteleme aldı. Androd Wear’ın yeni güncellemesi olan Android Wear 2.0’ın başlangıçta tüm cihazlar için çıkmayacağı açıklandı.

Google tarafından yapılmış olan açıklamaya göre “Geliştirdiğimiz Android Wear 2.0 güncellemesi ilk etapta Fossil Q Founder, Casio Smart Outdoor Watch WSD-F10 ve Tag Heuer Connected saatleri için sunmaya başladık. Diğer akıllı saatler için gelecek olan Android Wear 2.0 güncellemesi yeniden testlerden geçirilmesi gerekiyor. Mevcut sorunların düzeltilmesinin ardından bu cihazlar için çıkacak olan Android Wear 2.0 güncellemesini en kısa süre içerisinden sunmaya başlatacağız” denildi.

android-wear-2.0

Google’ın 2016 yılı bitmeden tamamen dağıtılması beklenen Android Wear 2.0 güncellemesi bilindiği gibi 2017 Şubat ayında yayınlanan final sürümüyle birlikte yayınlanmaya tamamen hazır edilmişti. Ancak ortaya çıkan bu yeni durumla birlikte Android Wear 2.0 güncellemesi yeniden bir erteleme aldı. Bakalım Google Android Wear 2.0’ı ne zaman tamamen sunacak? 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir