Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Apple’ın iOS 10.3 Sisteminde Ciddi Açık!

Apple’ın iOS 10.3 Sisteminde Ciddi Açık!

admin admin -

Apple’ın kısa bir süre önce sunduğu iOS 10.3 güncellemesi pek çok önemli özellikle sunmasa da iOS’un dosya sistemini değiştiriyor ve bununla birlikte bazı önemli özellikler sunuyordu.

Apple iOS 10.3 kullanıcılarına kısa bir süre önce iOS 10.3 güncellemesini sunmuştu. Apple’ın bu güncellemesi görünürde pek çok özellik sunmasa da Apple’ın dosya sisteminin değişmesi ile birlikte kullanıcılara çok önemli bir oranda ek alan sağlamıştı.

Pek çok kişi için çok önemli bir durum olan bu özelliğin yanında iOS 10.3 işletim sisteminde çok önemli bir hata da olduğu gün yüzüne çıktı. Konuyla ilgili olarak  Apple kullanıcılara mail gönderirken gerçekleşen bu dosya sistemi değiştirilmesi durumunda kullanıcıların iCloud hesaplarında bazı değişimlerin olabileceği açıklanıyor.

Apple iOS 10.3 ile birlikte gelen iCloud açığının ardından çok kısa bir süre içinde iOS 10.3.1 güncellemesini yayınlamıştı.  Apple’dan yapılan açıklamaya göre bir önceki iOS sürümünü olan iOS 10.3 ile birlikte gelen iCloud açığı  giderildi. Bakalım Apple ilerleyen günlerde bu iCloud açığına dair yeni bir açıklama yapacak mı? 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir