Arçelik Çamaşır Makinesi E17 Hata Kodu Nedir ve Çözümü

Arçelik Çamaşır Makinesi E17 Hata Kodu Nedir ve Çözümü
Arçelik Çamaşır Makinesi E17 Hata Kodu Nedir ve Çözümü hande erol

Arçelik Çamaşır Makinesi E17 Hata Kodu Nedir ve Çözümü

Arçelik çağımızın yaşam standartlarının yükselmesinde önemli katkılar sağlayan bir markadır. İleri tasarım ve teknoloji mühendisliğine sahip olarak ürettiği tüm ürünler, uzun yıllara dayanan bilgi birikimi, deneyim ve araştırma geliştirme süreçlerine paralel bir şekilde geliştirilir. Çamaşır makineleri de farklı ihtiyaçlara göre, çeşitli kapasite ve teknolojik özelliklere sahip olarak üretilirler. Genel olarak bu cihazların karşılaştıkları sorunların önceden belirlenmesini sağlayan hata kodu sistemi, cihazların özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Standart bir hata kodu sistemi bulunsa da, bazı özelliklerin her makinede bulunmuyor olması, hata kodlarının cihazlara göre kapsamlarını değiştirebilir. Bununla birlikte E17 hata kodu, kullanım hatalarından kaynaklı olarak karşılaşılan sorunlardan birine işaret eder. Bu hata kodu, makinenin aşırı köpüklenmiş olmasını işaret eder. Aşırı köpüklenme sorunu pek çok nedene bağlı olarak ortaya çıkabilir. Konu hakkında Ferhatpaşa Arçelik servisi teknik personellerine başvurabilirsiniz.

E17 Hata kodu Nasıl Çözümlenir?

Bu hata kodu aşırı köpüklenmenin oluştuğu anlamına gelir. Cihazın ileri tasarım mühendisliği özellikleri, köpüklenmenin cihazın hassas parçalarına ulaşmasını engellemesi için çeşitli önlemlere sahip olmasını sağlıyor. Bununla birlikte köpüğün çok aşırı olması, ulaşmaması gereken bölgelere ulaşmasının önünde engellenemez bir durum oluşturabilir. Böyle bir durumda cihazınızı tamamen temizlemeden yeniden çalıştırmamalısınız. Cihazınızın ulaşmaması gereken bölgelerine köpüğün ulaştığından şüpheleniyorsanız, Arçelik servisi teknik personellerine başvurmanızı tavsiye ediyoruz.

Aşırı Köpüklenme Sonunu Neden Olur?

Genellikle ucuz deterjan kullanımı, otomatik çamaşır makineleri için üretilmemiş hijyen malzemelerinin kullanımı, farklı hijyen malzemelerinin birbirleriyle karıştırılarak kullanılması gibi nedenlerle ortaya çıkabilir. Bu nedenle çamaşır makinenizde kullandığınız deterjanların birbirleriyle etkileşime girip girmediği konusunda bilgi almalı, teknik servisin ve Arçelik tarafından önerilen deterjanları kullanmanız önemlidir. Önerilen deterjanların kullanılması, bu tür sorunların önüne geçebileceği gibi, aynı zamanda makinenizden en yüksek performansı da almanızı sağlayacaktır. Aşırı köpüklenmenin sık sık tekrar etmesi, tamamen temizledikten sonra da tekrarlamasına rağmen bu şekilde çalıştırmaya devam etmeniz, ileride yaşanabilecek büyük sorunlara neden olabilir. Sık tekrarlayan köpüklenme ve E17 Hata kodu alınmasında Kavacık Arçelik Servisi teknik personellerinden yardım talep etmeniz önemlidir.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor