Asla Sararmayan Ultra İnce Telefon Kılıfı iPhone 13 Şeffaf Serisi

Asla Sararmayan Ultra İnce Telefon Kılıfı iPhone 13 Şeffaf Serisi

Asla Sararmayan Ultra İnce Telefon Kılıfı iPhone 13 Şeffaf Serisi
Asla Sararmayan Ultra İnce Telefon Kılıfı iPhone 13 Şeffaf Serisi hande erol

Asla Sararmayan Ultra İnce Telefon Kılıfı iPhone 13 Şeffaf Serisi

Telefon kılıfları, telefonların özelliğini daha iyi yansıtmasını sağlayan aksesuarlardan bir tanesidir. Düşme ve dışardan gelen hasarlara karşı telefonları koruyan kılıflar kalitesine göre koruma sağlamaktadır. En çok tercih edilen telefon markası olan Apple’ın 2021 yılının son aylarında piyasaya çıkardığı iPhone 13 serisi akıllı telefonlar tanıtıldığında bile özellikleriyle yoğun ilgi gördü. iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 mini ve iPhone 13 Pro Max sınıfı telefonlarıyla kullanabileceğiniz şeffaf telefonlar telefonlarınızın tarzını yansıtacak. iPhone 13 şeffaf modellerinin özelliklerini yakından inceleyelim.

bastcase Asla Sararmayan Şeffaf Kılıfların Özellikleri

Dünya üzerinde iPhone telefonlar yoğun ilgi görürken diğer telefon markalarını geride bırakmaktadır. Apple’ın son çıkardığı iPhone 13 serisinde kullanıcılara harika özellikler sunulmaktadır. iPhone 13 serisinde sunulan seramik cam arka ve ön yüzeyin yanı sıra alüminyum gövde bulunmaktadır. Yıldız ışığı, gece yarısı, mavi, pembe renkleriyle tarzınızı yansıtırken kullandığınız kılıf telefonun rengini gölgede bırakmasın. Telefonunuz için en doğru tercih olan bastcase asla sararmayan şeffaf kılıfların özellikleri şu şekildedir;

iPhone 13 şeffaf kılıf koleksiyonunda bast yok denecek kadar ince bir kılıf deneyimi sunmaktadır. bast kılıflarımız 0.35 mm inceliğinde ve 32 gram ağırlığındadır.

Hassas birebir kesimi ve yükseltilmiş kamera çerçeveleriyle 360 derece koruma sağlar. Kamera çentiklerini ve ekranın ön yüzeyini koruyan bastcase kılıfları telefonunuzu her türlü çarpma, çizilme gibi risklerden korumaktadır. Yüksek koruma istiyorsanız artık kalın bir kılıf kullanmak zorunda değilsiniz.

bast teknolojisi ile üretilen iPhone 13 şeffaf kılıf modelleri asla sararma yapmaz ve her zaman zarif bir görünüm sağlar. Uzun süre kullansanız bile telefonunuzun rengini ilk gün ki gibi görebilirsiniz.

Özelleştirilmiş formülü ile çalışan aktif iyonlar sizi gün boyunca virüsten %99,9 oranında korumaktadır. Şıklığınızı tamamlayan asla sararmayan iPhone 13 şeffaf kılıf modelleri aynı zamanda sağlığınız için oldukça faydalıdır.

Ultra İnce iPhone 13 Şeffaf Kılıf Modelleri

Kılıflar, telefonları önemli ölçüde korurken geniş yapıları ile kaba görünürler. Bu yüzden bastcase ultra ince iPhone 13 şeffaf kılıf modellerini geliştirdi. iPhone 13 modeli ağırlığı 173 gram ve 6,1 inç oldukça geniş bir ekrana sahiptir. Telefon ağırlığının bu kadar fazla ve boyutunun büyük olmasından dolayı zarif gözükmesi için kaba ve kalın bir kılıf tercih edilemez.

bast teknolojisi ile üretilen iPhone 13 şeffaf kılıf modelleri ultra ince yapısı ile neredeyse hissedilmez. Ultra ince kılıf modelleri 0.35 mm inceliğinde ve 32 gram ağırlığındadır. Telefonunuzda hem koruma sağlamak hem de kalın bir kılıf kullanmak istemiyor musunuz, ultra ince şeffaf kılıf modelleri bastcase.com üzerinde sizleri bekliyor.

Kullanım sonrası asla sararmayan ultra ince telefon kılıfı iPhone 13 şeffaf serisi yüksek teknoloji ile üretilmekte ve zarif bir görüntü sağlamaktadır.

iPhone 13 şeffaf kılıf modellerini bastcase.com üzerinde bulabilir, yüksek teknoloji ile üretilen kılıfların avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor